پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۲

به مناسبت هفته پژوهش؛

گردهمایی سراسری مدیران بارویکرد استعدادپروری وپژوهش برگزار می شود

گردهمایی سراسری مدیران بارویکرد استعدادپروری وپژوهش برگزار می شود

اولین گردهمایی سراسری مدیران مدارس با رویکرد استعدادپروری و پژوهش محوری ۲۲ آذر برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی این رویداد، اولین گردهمایی سراسری مدیران مدارس با رویکرد استعداد پروری و پژوهش محوری در آستانه هفته پژوهش و با هدف ساماندهی فعالیت های پژوهشی در مدارس و توجه ویژه به استعدادهای دانش آموزی در زمینه های مختلف و آماده سازی دانش آموزان برای حضور در مسابقات و جشنواره های بین المللی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان)، معاونت آموزش متوسطه آموزش و پرورش، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران و جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا برگزار خواهد شد. 

دانش آموزان به عنوان نیروهای بالقوه علمی، آینده سازان کشور و عناصر تعیین کننده در رشد و بالندگی جامعه شناخته می شوند. از این رو سازماندهی، پرورش، هدایت و رشد استعدادهای آنها در این مسیر می تواند سرمایه گذاری هوشمندانه ای در راستای توسعه میهن عزیزمان باشد. 

اولین گردهمایی سراسری مدیران مدارس با رویکرد استعداد پروری و پژوهش محوری با حضور دکتر سید علی حسینی مشاور معاون متوسطه آموزش و پرورش و ۲۰۰ تن از مدیر دبیرستان های دولتی ، غیر دولتی و استعدادهای درخشان و مدیران پژوهش سراهای دانش آموزی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری(ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان)، معاونت آموزش متوسطه آموزش و پرورش، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران و جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا ، در ۲۲ آذر ماه سال جاری از ساعت ۹ الی ۱۲ در محل سالن همایش های کوثر دانشگاه تهران برگزار می شود.

کد خبر 4164248

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha