به گزارش خبرگزاري مهر دراين نامه با تبريك عيد سعيدفطر و آرزوي قبولي طاعات و عبادات آمده است: درهفته اي كه با نام مقدس بسيجي مزين شده است جا دارد ضمن قدرداني از زحمات و تلاشهاي بسيجيان جان بركف و ايثارگر درطول 8 سال دفاع مقدس و زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهداي بسيجي وترويج فرهنگ ايثار و شهادت فرصت مغتنمي است كه بخشي از مسائل و مشكلات بازماندگان آن عزيزان كه پرچم دارمبارزه با استكبارجهاني و مدافع كيان نظام مقدس جمهوري اسلامي هستند مورد عنايت قرار گيرد.
اين نامه مي افزايد: اين مشكلات بايد با همت والاي حضرتعالي و اعضاي محترم هيئت دولت و سازمان مديريت و برنامه ريزي كشورمرتفع گردد كه قطعا رضاي خداوند متعال و امام راحل وعظيم الشان وشهداي معززانقلاب اسلامي وجنگ تحميلي را به دنبال خواهد داشت.
نمايندگان مجلس دراين نامه تامين اعتبار مورد نياز براي پرداخت مستمري والدين شهدا به ميزان ميانگين 110 هزار تومان در ماه،
تامين كسري اعبتارات سال 82 بنياد شهيد انقلاب اسلامي به ميزان 50 ميليارد تومان ( كه كلا مربوط به حقوق و مزايا و مستمري خانواده هاي معظم شاهد است ) و منظور نمودن آن به عنوان مبناي محاسبات درلايحه بودجه سال 83 را خواستار شده اند.
دراين نامه تاكيد شده است: ما امضا كنندگان ذيل خواستار دستور صريح و قاطع حضرتعالي در راستاي تحقق موارد ياد شده براي تقدير و تشكر از بازماندگان معزز شاهد كه به فرموده حضرت امام خميني (ره) ولي نعمتان نظام مقدس جمهوري اسلامي مي باشند، هستيم .
در پايان جلسه علني امروز مجلس ، 170 نماينده با ارسال نامه اي به رييس جمهور خواستار افزايش حقوق و مزايا و مستمري خانواده هاي شهدا و والدين آنان شدند.
کد خبر 41668
نظر شما