پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ آذر ۱۳۹۶، ۸:۱۹

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

افزایش بیماران مجهول‌الهویه در مراکز بهزیستی/نگهداری از۵۳۰۰ بیمار

افزایش بیماران مجهول‌الهویه در مراکز بهزیستی/نگهداری از۵۳۰۰ بیمار

رئیس گروه مراکز مراقبتی و توانبخشی بیماران روانی بهزیستی از نگهداری ۵۳۰۰ بیمار مجهول‌ الهویه در بخش روان مراکز بهزیستی خبر داد و گفت: تعداد این بیماران رو به افزایش است.

سادات فضلی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به افزایش آمار افراد مجهول الهویه تحت پوشش سازمان بهزیستی، افزود: بیماری‌های روانی در خانواده های آشفته بسیار زیاد است. این بیماران یا فاقد سرپرست هستند و یا سرپرست موثر ندارند. در بسیاری موارد این بیماران یا خانواده ندارند یا خانواده تاثیرگذاری ندارند که آنها را ترخیص کند. هر دو مورد را مراجع قضایی تحت عنوان مجهول الهویه به بهزیستی معرفی می کند.

وی با بیان اینکه حدود ۵۳۰۰ بیمار مجهول الهویه در بخش روان تحت پوشش بهزیستی هستند، ادامه داد: بیمارانی را داریم که خانواده، آنها را در شهری غریب رها می کنند و می روند. در این موارد یا خانواده آنها ناشناس است یا دسترسی به آنها مشکل است. این بیماران هم در قالب مجهول الهویه نگهداری می شوند. 

رئیس گروه مراکز مراقبتی و توانبخشی بیماران روانی بهزیستی با اشاره به اینکه نگهداری این بیماران برای خانواده ها دشوار است، گفت: یک مشکل دیگر اینکه این بیماران  پرداخت سهم مشارکت  را ندارندو بار مالی مضاعفی برعهده سازمان بهزیستی در مراکز نگهداری است.

فضلی اضافه کرد: این بیماران اطلاعاتی از هویت و وضعیت خود ندارند. بیماران روان مزمن قریب به اتفاق موارد دچار فراموشی توهم و هذیان هستند و حافظه های ضعیفی دارند و شناسایی خانواده آنان دشوار است. البته مددکاران پیگیری می کنند و در مواردی سرپرست افراد را پیدا می کنند ولی با توجه به سخت بودن فرایند شناسایی خانواده یا عدم وجود ان اما این بیماران رسوبی می شوند و در ترخیص آنها به مشکل بر می خوریم.

کد خبر 4167151

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha