پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ آذر ۱۳۹۶، ۹:۱۶

آرش گوران به مهر گفت:

تدارک ارکستر فیلارمونیک تهران برای کنسرت/ آلبوم منتشر می‌کنیم

تدارک ارکستر فیلارمونیک تهران برای کنسرت/ آلبوم منتشر می‌کنیم

رهبر ارکستر فیلارمونیک تهران از برگزاری کنسرتی ویژه تا ماه آینده و پایان مراحل ضبط آلبوم جدید گروه خبر داد.

آرش گوران رهبر ارکستر فیلارمونیک تهران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت های جدید این مجموعه توضیح داد: تا چند هفته آینده تازه ترین کنسرت ارکستر فیلارمونیک تهران با شکل و شمایلی متفاوت و ویژه میزبان علاقه مندان موسیقی خواهد بود.

وی درباره رپرتوار انتخابی این کنسرت بیان کرد: برنامه های ویژه ای برای این کنسرت در نظر گرفته ایم ولی همه چیز منوط به دریافت مجوز  است بنابراین ترجیح می دهم بعد از دریافت مجوز درباره جزییات کنسرت صحبت کنم.

رهبر ارکستر فیلارمونیک تهران از پایان مراحل ضبط و تولید آلبوم جدید گروه خبر داد و گفت: تمامی مراحل تولید آلبوم گروه به اتمام رسیده و در حال بررسی نحوه عرضه این مجموعه با تهیه کننده ای مناسب هستیم. ارکستر فیلارمونیک تهران جایگاهی دارد که بهترین تهیه‌کنندگان باید آن را همراهی کنند.

گوران در پایان درباره این آلبوم عنوان کرد: تا آنجا که به یاد دارم این اثر اولین آلبومی است که توسط یک ارکستر خصوصی در حوزه موسیقی کلاسیک ایران ضبط می شود.  ما برای تولید آلبوم زحمت فراوانی کشیده ایم و شنوندگان بعد از عرضه آن در بازار موسیقی متوجه می شوند که چنین اثری با چه تلاش و سختی به مخاطبان عرضه شده است.

کد خبر 4167373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha