به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی روز یکشنبه در پانزهمین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان که در استانداری قزوین برگزار شد اظهار کرد: در صورت جذب اعتبارات اشتغال، قادریم تسهیلات بیشتری را جذب کنیم و افراد بیشتری را از خدمات دولت برخوردار کنیم.
وی افزود: تحقق ۷۰ درصد از تعهد استان در ایجاد اشتغال اقدام خوبی است که با مشارکت دستگاههای اجرایی و بانک های استان تا پایان سال این تعهد تکمیل خواهد شد.
معاون امور اقتصادی استاندار قزوین بیان کرد: خوشبختانه در کمیته امداد و بهزیستی کمترین انحراف دیده شده و اشتغالزایی این دو نهاد بسیار خوب بوده و رضایت بخش است.
حبیبی گفت: راستی آزمایی نشان می دهد مسیر درستی برای خودکفایی مددجویان و خارج شدن افراد از پوشش کمیته امداد و بهزیستی انتخاب شده است، با جذب ۵۶ درصد تسهیلات در بهزیستی و کمیته امداد از فرمانداران انتظار می رود با نظارت جدی و راستی ازمایی به تسریع در کار کمک کنند.
وی یادآور شد: با تشکیل جلسات شهرستانی باید به کارها شتاب دهیم تا تسهیلات اشتغالزایی با سرعت بیشتری انجام شود.
نظر شما