پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ آذر ۱۳۹۶، ۹:۰۱

دومین نمایشگاه «هنر برای اوتیسم» به فرهنگسرای نیاوران می‌رود

دومین نمایشگاه «هنر برای اوتیسم» به فرهنگسرای نیاوران می‌رود

دومین نمایشگاه تجسمی «هنر برای اوتیسم» به منظور حمایت از بیماران اوتیسم، ۲۴ آذر ماه ساعت ۱۶ در گالری شماره ۱ فرهنگسرای نیاوران گشایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در نمایشگاه «هنر برای اوتیسم»  ۱۰۰ اثر از هنرمندان شاخه خوشنویسی، کالیگرافی و تذهیب در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.

هدف از برگزاری این نمایشگاه تبادل دانش اوتیسم، مشارکت در ساخت مدرسه تخصصی برای کودکان مبتلا به طیف اختلال اوتیسم و آموزش مربی برای این کودکان است.

پیش از این اولین نمایشگاه «هنر برای اوتیسم»  در تیرماه سال ۱۳۹۵ با حضور آثاری از هنرمندانی چون منوچهر معتبر، کامبیز درم بخش، ثمیلا امیرابراهیمی، مصطفی دشتی و... در گالری شماره یک فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.

اختلال اوتیسم یا درخودماندگی نوعی اختلال رشدی از نوع روابط اجتماعی است که با رفتارهای ارتباطی، کلامی غیرطبیعی مشخص می‌شود.

نمایشگاه «هنر برای اوتیسم» از ۲۴ آذر تا ۳۰ آذر فرهنگسرای نیاوران برپاست. علاقمندان برای بازدید از این نمایشگاه میتوانند همه روزه از ساعت ۱۰ الی ۲۰ به گالری شماره ۱ فرهنگسرای نیاوران مراجعه کنند. همچنین نشست خبری این رویداد نیز جمعه ۲۴ آذر ساعت ۱۵ در فرهنگسرای نیاوران برگزار خواهد شد.

کد خبر 4168404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha