به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دیوان کیفری بین المللی (ICC) امروز دوشنبه اعلام کرد اردن از اجرای حکم بازداشت عمر البشیر رئیس جمهور سودان در سفر ماه مارس سال جاری میلادی وی به امان خودداری کرده است.
به گزارش رویترز، دیوان کیفری بین المللی اعلام کرد که این اقدام اردن را به سبب عدم همکاری در خصوص بازداشت عمر البشیر رئیس جمهور سودان، به شورای امنیت سازمان ملل گزارش می دهد.
دیوان کیفری بین المللی امروز در بیانیه ای در این باره اعلام کرد که بشیر متهم به نسل کُشی بوده و اردن به عنوان عضوی از این نهاد می بایست حکم صادره را اجرا می کرد.
عمر البشیر رئیس جمهور کنونی سودان به خاطر نقش آفرینی در درگیری های دارفور- جایی که بر اثر پاکسازی نژادی غیر اعراب- ۲۰۰ هزار نفر کشته شدند مورد انتقاد قرار گرفته است.
وی به اتهام ارتکاب «جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت» در دارفور با حکم دیوان کیفری بین المللی تحت تعقیب بینالمللی قرار دارد.
نظر شما