پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۰

فرماندار شمیرانات خبر داد؛

تعریف ۴ پروژه کلیدی و ۸ پروژه درجه دو اقتصاد مقاومتی در شمیرانات

تعریف ۴ پروژه کلیدی و ۸ پروژه درجه دو اقتصاد مقاومتی در شمیرانات

شمیرانات- فرماندار شمیرانات در شورای اداری این شهرستان از تعریف ۴ پروژه کلیدی و ۸ پروژه درجه دو اقتصاد مقاومتی در شمیرانات خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عزت الله خان محمدی صبح سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان شمیرانات ضمن تقدیر از شهرداری های لواسان، اوشان فشم و شمشک، گفت: کمک به زلزله زدگان همچنان ادامه دارد و هیئات، بازاریان و آحاد مردم شمیرانات در کمک رسانی به هم وطنان غرب کشور خوش درخشیدند.

وی از تمام دستگاه های اجرایی شمیرانات خواست طی ۱۰ روز آینده گزارش عملکرد خود را ارائه دهند و افزود: از دوستان انتظار داریم، که در گزارش گیری ها، استعلامات و مکاتبات اقدام به موقع داشته باشند.

فرماندار شمیرانات نسبت به برخی تناقض های آماری ادارات انتقاد کرد و اظهار داشت: عزیزان آمار و اطلاعات دقیق را به روز و به لحظه به فرمانداری اطلاع دهند، فرمانداری باید هر لحظه سیمای شهرستان را داشته باشد و بداند شهرستان هر لحظه در منابع طبیعی، آموزش و پرورش، باغ داری، کشاورزی و ... در چه جایگاهی قرار دارد، برخی تناقض ها در ارائه گزارش پسندیده نیست.

خان محمدی ادامه داد: عملکرد ۴ ساله دولت یازدهم را داشته باشید و بتوانیم هر لحظه بدانیم در کجای کار هستیم، ما در پی گزارش توام با غلو نیستیم، از این اقدام نیز خوشمان نمی آید، شخصیت ما اجازه نمی دهد، اما باید گزارش واقعی و دقیقی از عملکرد دولت و دستگاه های اجرایی داشته باشیم که بتوانیم با ارائه آن ها به مردم سبب شادی آن ها را فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: باید از طریق همین گزارش ها از مقامات بالادستی و استانی که به منطقه می آیند مطالبه کنیم، این گزارش ۴ ساله ظرف ۳ روز آتی به فرمانداری ارائه شود.

فرمانداری شمیرانات چالش های پیش رو و مشکلات مردم را مورد اشاره قرار داد و افزود: باید ۴ پروژه کلیدی و ۸ پروژه درجه دوم برای شهرستان با رویکرد اقتصاد مقاومتی تعریف و به طور جدی پیگیری شود.

وی بر تشکیل ستاد مدیریت بحران در شمیرانات و بخش های این شهرستان تاکید کرد و گفت: باید شهرداران، بخشداران، راهداری، اورژانس، آتش نشانی و هلال احمر آمادگی لازم برای اقدامات سریع و به هنگام در مواقع زلزله داشته باشند و در صورت بروز حادثه باید به سرعت اقدام جدی کنیم.

فرماندار شمیرانات به فصل زمستان و بارش برف اشاره کرد و گفت: آمادگی های لازم برای مواقع بارش برف در گردنه ها و شهرها باید وجود داشته باشد.

خان محمدی بر جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز توسط شهرداری ها با هماهنگی و همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی تاکید کرد و گفت: نباید اجازه دهیم افرادی سودجو با اقداماتی غیر قانونی سبب ضربه زدن به منطقه و شهرها شوند.

کد خبر 4169659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha