پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۲

استاندار خراسان شمالی:

قضات از هوای نفس دوری کنند/رتبه ۲۷خراسان شمالی در تصادفات جاده‌ای

قضات از هوای نفس دوری کنند/رتبه ۲۷خراسان شمالی در تصادفات جاده‌ای

بجنورد- استاندار خراسان شمالی بابیان اینکه قضاوت حق مردم است بر دوری قضات از هوای نفس سیاسی و شخصی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا صالحی ظهر پنج‌شنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس‌کل دادگستری خراسان شمالی اظهار کرد: یکی از خطرات کار قضاوت قرار گرفتن درراه انحراف و هوای نفس است ازاین‌رو مسئولان این منصب در پیچ‌وخم این کار مهم مراقب باشند.

صالحی بابیان اینکه ایجاد امنیت و آرامش در استان مهم‌ترین اقدام است، افزود: دادگستری خراسان شمالی به‌منظور ایجاد آرامش و کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان همکاری خوبی را داشته است.

رتبه ۲۷ استان در تلفات جاده‌ای

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به وضعیت تصادفات جاده‌ای خراسان شمالی اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار وزارت راه، استان رتبه ۲۷ کشوری را در تلفات جاده‌ای دارد.

استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: برای ایمنی و ساخت محورهای خراسان شمالی تلاش خود را ادامه می‌دهیم چراکه حتی اگر یک نفر در جاده‌های استان براثر تصادف فوت کند برای ما سخت است.

صالحی همچنین به زلزله ۵.۷ ریشتری ۲۳ اردیبهشت‌ماه امسال اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه زلزله با آغاز دو انتخابات مهم هم‌زمان بود اما در کمترین زمان ممکنه به وضعیت زلزله‌زدگان رسیدگی شد.

وی افزود: پس‌ازاین زلزله تاکنون یک هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی ساخته‌شده این در حالی است که اگر همت و هم‌افزایی وجود نداشت هنوز بسیاری از مردم استان در چادرها به سر می‌بردند.

استاندار خراسان شمالی بیان کرد: با آغاز فصل سرما برای افرادی که در چادر زندگی می‌کردند و تاکنون موفق به ساخت واحد مسکونی نشده از طرف استانداری منزل اجاره شد.

کد خبر 4172309

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha