پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۲

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر یزد مطرح کرد؛

یزد پیشتاز تخلفات ساختمانی در کشور/عزم جدی برای برخورد با متخلفان

یزد پیشتاز تخلفات ساختمانی در کشور/عزم جدی برای برخورد با متخلفان

یزد ـ رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد با بیان اینکه شهر یزد در انجام تخلفات ساختمانی در سطح کشور پیشتاز است، گفت: در برخورد با تخلفات ساختمانی جدی هستیم.

محسن عباسی هرفته در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در شهر یزد بخش قابل توجهی از ساخت و سازها بدون پروانه انجام می شود و این امر سبب شده تا یزد به شهری پیشرو در سطح کشور در زمینه تخلفات ساختمانی تبدیل شود.

وی بیان کرد: این حجم از تخلفات ساختمانی سبب شده ساختمان های بخش جدید شهر به لحاظ سیما و منظر و حتی ایمنی، فقیر و ضعیف باشند و این شرایط به هیچ وجه در شأن شهر تاریخی و اصیلی همچون یزد نیست.

عباسی هرفته تاکید کرد: این امر نشأت گرفته از ضعف شهرداری در برخورد با تخلفات ساختمانی است و به طور قطع یکی از دستگاه‌های مقصر در این زمینه، شهرداری است.

عضو شورای اسلامی شهر یزد عنوان کرد: قانونگذار اختیارات خوبی به شهرداری داده اما این نهاد تاکنون نتوانسته به وظیفه ذاتی خود عمل کند و با تساهل و تسامح برخورد کرده و حق مسلم شهروندان که داشتن شهری زیباست، مورد غفلت واقع شده است.

وی از عزم جدی شورای شهر برای برخورد با تخلفات ساختمانی خبر داد و بیان کرد: در این راستا شورای شهر و شهرداری یزد عزم جدی دارند و با برخورد جدی با متخلفان ساختمانی، از حقوق شهروندی در این زمینه صیانت و دفاع خواهند کرد.

عباسی هرفته اظهار داشت: همزمان با برخوردهای قانونی، اقدامات فرهنگی، آگاهی بخشی و ارائه بسته های تشویقی در این زمینه نیز اجرا می‌شود.

وی تاکید کرد: البته فرآیند اخذ پروانه ساخت و ساز نیز در حال بررسی است تا در صورتی که دشواری در این زمینه برای مردم وجود دارد، تسهیل و مکانیزه شود.

کد خبر 4172366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha