پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ آذر ۱۳۹۶، ۱۸:۵۵

رئیس اداره امداد و تسهیلات زائران آستان قدس رضوی خبر داد؛

فراهم کردن زمینه تشرف۱۴۸۰ زائر بیمار و معلول به بارگاه منور رضوی

فراهم کردن زمینه تشرف۱۴۸۰ زائر بیمار و معلول به بارگاه منور رضوی

مشهد- رئیس اداره امداد و تسهیلات زائران آستان قدس رضوی از فراهم کردن زمینه تشرف۱۴۸۰ زائر بیمار و معلول سراسر خراسان رضوی به بارگاه منور رضوی در هفته جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آستان نیوز، حسین راست نژاد با اعلام این خبر اظهار کرد: زائران از استان خراسان رضوی و از شهرهای سرخس، تربت جام، بردسکن، فریمان، چناران و مه ولایت به همراه بیماران و معلولان سطح شهر مشهد به حرم مطهر رضوی مشرف شدند.

وی با بیان اینکه مخاطبان این طرح غالبا تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و بیماران خاص هستند، تصریح کرد: در این طرح تمامی خادمان در هر پست و وظیفه‌ای از جمله انتظامات، کفاش، دربان به صورت ویژه به ارائه خدمات می پردازند.

راست نژاد افزود: قرائت آیات کلام الله مجید، قرائت زیارت مخصوص امام رضا(ع)، اجرای برنامه مرثیه سرایی و مداحی توسط مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) و پذیرایی از جمله برنامه‌های است که هنگام تشرف برای این گروه از زائران به اجرا درآمده است.

گفتنی است؛ طرح «یا معین الضعفاء» به همت معاونت اماکن متبرکه و با هدف کمک به کم توانان مالی، تشرف سالمندان و معلولان جسمی که توانایی تشرف به بارگاه منور ثامن‌الحجج علی ‌بن ‌موسی‌الرضا(ع) را ندارند، اجرا می‌شود.

کد خبر 4172367

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha