پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۰۳

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس:

بخش خصوصی در استان زنجان تقویت شود

بخش خصوصی در استان زنجان تقویت شود

زنجان-نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی بر تقویت بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: سود بخش خصوصی باید تضمین شود.

محمد عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر، بر تقویت بخش خصوصی در استان زنجان، ایجاد مانع در مسیر ورود بخش خصوصی به حوزه سرمایه گذاری را در تضاد با سیاست‌های توسعه‌ای عنوان کرد و افزود: نباید بخش خصوصی محدود شود و باید مسیر را برای حضور بخش خصوصی در استان زنجان فراهم کنیم. 

وی با بیان اینکه سود بخش خصوصی باید تضمین شود، اظهار کرد: اگر این مهم تضمین نشود سرمایه گذار، سرمایه خود را در استان هزینه نمی‌کند.

عزیزی با تاکید بر اینکه همه ما وظیفه داریم زمینه حضور بخش خصوصی را در استان فراهم کنیم، گفت: دولت به تنهایی نمی‌تواند چنین کاری بکند.

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت دو منبع مالیاتی نفت و مالیات دارد و اگر نفت امسال خوب به فروش برسد ۱۶۰ هزار میلیارد تومان می‌فروشیم که بخشی به صندوق توسعه ملی و بخشی هم به برای زیر ساخت‌ها هزینه می شود و درمجموع ۱۱۰ هزار میلیارد تومان به خزانه کشور بر می‌گردد که در این میان بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد تومان حقوق کارمندان است. 

عزیزی با اشاره به اینکه امسال ۷۵ هزار میلیارد تومان تأمین هزینه‌ها از محل دریافت مالیات بوده است، گفت: حتی اگر ۱۰۰ درصد درآمد در این بخش محقق شود، ۴۵ هزار میلیارد تومان برای یارانه‌ها می‌رود.

وی بابیان اینکه سرجمع بودجه عمرانی کشور در سال گذشته ۴۰ هزار میلیارد تومان بوده است، گفت: تنها ۴۰ درصد این میزان بودجه، معادل ۱۲ الی ۱۵ هزار میلیارد تومان محقق شده که با این وضعیت توسعه محقق نمی‌شود. 

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی یاد آور شد: با این هزینه‌ها نمی‌شود یک کار زیادی انجام داد، بنابراین باید برای توسعه سرمایه‌گذاری در استان همه تلاش کنیم.

کد خبر 4176289

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha