پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ آذر ۱۳۹۶، ۸:۵۷

مدیرکل راهداری مازندران مطرح کرد:

عمر بالای ۲۵ سال ماشین آلات راهداری در مازندران

عمر بالای ۲۵ سال ماشین آلات راهداری در مازندران

ساری - مدیرکل راهداری مازندران، با بیان اینکه هزینه نگهداری راه های استان از بودجه استانی تامین می شود گفت: عمر ماشین آلات راهداری بالای ۲۵ سال است.

 احمد آفرین محمدزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه نگهداری راه‌های استان از بودجه استانی تأمین می‌شود، به محدودیت های مالی در این زمینه اشاره کرد و افزود: عمر ماشین آلات ما بالای ۲۵ است و گاهی در اوج خدمات شاید بخشی از این فرسودگی لطمات از کار افتادگی بزنند و کار در سخت‌ترین شرایط به صورت دستی انجام ‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران،یکی از اهداف مهم این سازمان را ایمنی و حفظ جان انسان‌ها برشمرد و خاطرنشان کرد: در این راستا تعامل نزدیکی با پلیس راه و عوامل کنترل جاده‌ای داریم تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن خدمات را ارائه کنیم.

وی از جمله اقدامات برای ایجاد ایمنی با همکاری پلیس راکنترل اضافه تناژ، پروانه عبور ترافیکی، نظارت بر مراکز معاینه فنی سنگین، گشت نامحسوس برشمرد و افزود: همکاری ما با پلیس در جهت رفاه حال عمومی مردم و رعایت مقررات است تا شاهد احترام به قانون و ایمنی جاده‌ها باشیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در استان چهار مرکز معاینه فنی سنگین در گلوگاه، ساری، قائم‌شهر و آمل وجود دارد، گفت: نقش این مراکز در کنترل خودروهای سنگین بسیار مهم است و با دوربین نظارتی به‌صورت یکپارچه کنترل و رصد می‌شوند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای،با تاکید بر اهمیت مسئولیت صدور معاینه فنی سنگین، افزود: سهل‌انگاری در این زمینه پیگرد قانونی خواهد داشت چرا که با جان انسان نمی‌توان شوخی کرد.

وی با تأکید بر نقش رسانه در فرهنگ‌سازی در این زمینه، گفت: باید دیدگاه نظارتی را حمایتی ببینیم و اعمال قانون موجب رعایت قوانین بازدارنده در ایجاد حادثه‌ است و انعکاس فرهنگی این امر موجب همکاری بیشتر خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران،بر ارتقای تردد راکبین موتور سوار اشاره کرد و گفت: متأسفانه در تصادفات جاده‌ای،بخش عمده‌ای از کشته‌های جاده‌ای،راکبین موتور و عابران پیاده هستند.

وی با بیان اینکه اقدامات زیادی همچون توزیع کلاه ایمنی، برنامه‌های فرهنگی، آموزش‌های لازم و احداث پل عابر انجام شده، افزود: ۲۲۷ دستگاه پل عابر برای عبور عرضی ایمن در جاده‌های استان تعبیه شده اما گاهی شاهد هستیم که در زیر پل عابر پیاده تردد صورت گرفته و منجر به حادثه شده است.

محمدزاده با بیان اینکه ما همواره در حال بازسازی جاده هستیم، به حجم ورود و خروج استان اشاره کرد و گفت: مردم این محور را مانند ملک شخصی خود بدانند، ریختن زباله و نخاله‌ها در حاشیه جاده‌ها منظره بسیار بدی دارد و بعد از هر تعطیلات محور پر از زباله است و رعایت پاکیزگی نیازمند عزم ملی است.

وی با اشاره به اینکه در کنار مسائل ایمنی جاده‌ها، بالا بردن زیبایی محور نیز مورد نظر ما است، از جمله مشکلات در این زمینه به ساخت‌وساز غیر مجاز و تبلیغات غیرمجاز در حاشیه جاده‌ها اشاره و بر رعایت حریم جاده‌ها تأکید کرد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مازندران در رابطه با جاده‌های استان گفت: ۴۴۹ دستگاه پل، ۴۳ تونل، ۲۲ راهدارخانه فعال در استان وجود دارد و ۴۰۵ دستگاه انواع خودروهای سبک، بولدزر، نمک پاش، بیل، لودر و .. در حال ارائه خدمات هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر از نمک و ماسه در گردنه‌های برف‌گیر استفاده می‌کنیم، خاطرنشان کرد: به دنبال شرایط جایگزین سازگار با محیط زیست هستیم.

وی از دیگر اقدامات اداره راهداری به اجرای بیش از ۱۵۵ کیلومتر روکش آسفالت در محورهای شریانی اصلی و فرعی استان در نه ماه سال، لکه‌گیری و شانه‌سازی به طول ۶۰ کیلومتر، نصب گاردریل به طول ۱۰ کیلومتر در مناطق حادثه‌خیز و پرتگاه‌ها، تهیه نوارهای راه‌های استان اشاره کرد و افزود: در محورهای گردنه‌ای هراز، کندوان و سوادکوه برای امکان شناسایی در زمان حادثه و گره،مسیر شماره‌گذاری شد.

کد خبر 4176314

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha