به گزارش خبرنگار مهر، مهدی عبدالرزاقی در جلسه شورای شهر قزوین که سه شنبه شب در تالار مردم برگزار شد گفت: مردم بدانند که ما ویرانه ای در شورا و شهرداری تحویل گرفته ایم و این وضعیت پلها، گره های کور ترافیکی، موضوع فرودگاه و هزینه های زیاد و دهها مورد دیگر به ارث رسیده که باید آن را ساماندهی کنیم.
وی بیان کرد: بدهی ۶۰۰ میلیارد تومان شهرداری یک چالش بزرگ است و گاهی با یک اختلاف سلیقه برای تغییر یک نمای ساختمان هزینه های زیادی به مردم و شهرداری تحمیل شده که نگران کننده است.
این عضو شورای اسلامی شهر قزوین تصریح کرد: پل امام رضا(ع) بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه داشته و تنها سه متر به خیابان اضافه شده و با بستن قراردادهای مشابه ترکمانچای امروز باید نگران وضعیت شهری باشیم.
در ادامه زهرا یوسفی عضو دیگر شورا خواستار ارائه گزارشی در خصوص وضعیت واگذاری فرودگاه به شهرداری شد و اظهارداشت: به نظر می رسد با توجه به رویکرد توسعه گردشگری در استان بهتر است شهرداری موضوع خرید شرکت خدمات هواپیمایی ویژه را مورد بازنگری قرار دهد و شاید این خرید برای شهر بسیار اقتصادی باشد.
نظر شما