پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۲۱

سلیمی در اخطار قانون اساسی:

امروز که بنزین وارد می کنید، آلودگی هوا به خاطر چیست؟

امروز که بنزین وارد می کنید، آلودگی هوا به خاطر چیست؟

نماینده مردم محلات در مجلس با اشاره به آلودگی هوای تهران و کلانشهرها گفت: زمانی آقایان می گفتند این به خاطر بنزین داخلی است، الان که بنزین وارد می کنید، مشکل به خاطر چیست؟

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و با ارائه اخطار قانون اساسی به استناد اصل ۵۰ قانون اساسی (وظیفه همگانی برای حفظ محیط زیست) به آلودگی هوای تهران و کلانشهرها و هزینه های سنگین آن اشاره کرد و اظهار داشت: سالانه ۲ هزار و ۹۰۰ نفر فقط به خاطر آلودگی هوا فوت می شوند؛ هزینه های روانی این مسئله و مشکلاتی مانند تعطیلی مدارس نمونه ای از آثار آلودگی هوا است.

وی ادامه داد: زمانی می گفتند مشکل به خاطر مدیریت است یا ناشی از بنزین است، الان که بنزین وارد می کنند، دیگر مشکل از چیست؟

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس ادامه داد: آقایان به جای اینکه مدیریت کنند می گویند باید دعا کنیم؛ دعا را که از قبل هم بلد بودیم.

سلیمی خاطرنشان کرد: روزانه ۱۰ میلیون لیتر مصرف بنزین افزایش یافته و این وضعیت نیز هر روز تشدید می شود.

سلیمی خطاب به علی لاریجانی رئیس مجلس از وی خواست تا دستور جلسه فوری برای بررسی این وضعیت را صادر کند.

لاریجانی پاسخی به اخطار این نماینده نداد.

کد خبر 4177549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha