به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه «خبرنی»، «مجتبی فردوسی پور» سفیر ایران در اردن امروز چهارشنبه با «عاطف الطراونه» رئیس پارلمان اردن دیدار کرده است. بر اساس این خبر علاوه بر فردوسی پور رئیس پارلمان اردن با «ایمن علوش» کاردار سوریه در اردن هم دیدار کرده است.
پایگاه های خبری اردنی گزارش داده اند که این دیدارها که در دفتر الطراونه در پارلمان اردن برگزار شده است احتمالا به تحولات اخیر منطقه، پرونده قدس و تلاش های اردن برای مقابله با تصمیم اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در خصوص قدس اشغالی، پرداخته است.
ایمن علوش کاردار سوریه در اردن هم در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه بعد از این دیدار گفته که اراده ای جدی برای از سرگیری روابط میان امان و دمشق وجود دارد و افزود: هر دو طرف می دانند که نبرد آنها مشترک است و دشمن واحدی دارند که اسرائیل است و به قدس و همه فلسطینی ها تجاوز می کند.
وی با اشاره به دیداری که با رئیس پارلمان اردن داشته تأکید کرد که گفتگو با الطراونه نشان دهنده احساس هر شهروند اردنی میهن پرستی بود که از خطرات مرحله آتی که اردن و سوریه و منطقه را در برگرفته آگاه است و افزود: پارلمان ها انعکاسی از اراده ملت هاست.
علوش گفت که در این دیدار به قدس هم پرداخته شده است و ضمن پرداختن به نقش اردن و سوریه در پرونده فلسطین در طول سالهای گذشته گفت که مردم و پارلمان اردن ایمان دارند که دشمن واقعی اسرائیل است نه دشمن خیالی که برخی جریان ها در منطقه به دنبال خلق آن و ترویج آن هستند.
نظر شما