به گزارش خبرنگار مهر، امروزه بر کسی پوشیده نیست که رسیدن به توسعه اقتصادی و همه جانبه مستلزم فراهم شدن بستر حمل و نقل و توسعه راهها است.
از ۲۶ تا ۲ آذر ماه هر ساله به عنوان هفته راهداری و حمل و نقل جاده ای نامگذاری شده است که این فرصتی شد تا با اقدامات راهداری استان ایلام بیشتر آشنا شد.
علی فرامرزی یکی از راهداران این حوزه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تیم راهدار در سخت ترین شرایط خدمات رسانی به رانندگان و مسافران را انجام می دهند.
وی گفت: کمترین تصادفات و آمار کشته در سطح استان به خصوص در ایام اربعین را داشته ایم.
وی گفت: هدف ما کمک به رانندگان و مردم در این فصل زمستان است.
فعالیت ۳۴ اکیپ ثابت و سیار در ۱۵ گردنه برفگیر استان
نورالله دلخواه مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در گفتگو با خبرنگار مهر از برنامه ریزی ها و فعالیت گروه های راهداری با آغا ز فصل سرما در استان خبر داد و اظهار داشت: طرح راهداری زمستانی ما همزمان با طرح پلیس از ۲۰ آذر ماه شروع شده و تا پایان اسفند ماه ادامه دارد.
وی افزود: کانال راهدار ما در قالب ۳۴ اکیپ ثابت و سیار به بضاعت ۲۳۰ ماشین آلات سبک و سنگین راهداری در ۱۵ گردنه برف گیر استان مستقر هستند.
هر ساله با شروع طرح زمستانه اکیپ های راهدار در جاده های مواصلاتی استان مستقر می شود.
نظر شما