پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ آذر ۱۳۸۵، ۱۱:۰۱

فرماندار بیرجند:

313 شعبه کار اخذ رای انتخابات شوراهای شهر و روستا را بر عهده دارند

فرماندار بیرجند گفت: برای برگزاری سومین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا، 313 شعبه اخذ رای در مناطق شهری و روستاهای با جمعیت بالای 20 خانوار در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر دربیرجند، محمد وحدتی شب گذشته در جمع خبرنگاران افزود: از این تعداد شعب، 139 شعبه اخذ رای در بخش مرکزی بیرجند، 86 شعبه در بخش خوسف، 2 شعبه در شهر خوسف و مابقی در شهر بیرجند خواهد بود.


وی تعداد عوامل اجرایی برگزاری انتخابات شوراها در شهرستان بیرجند را 6 هزار نفر برشمرد و اظهار داشت: در این دوره از انتخابات در مجموع 805 نفر به عنوان اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا انتخاب می‌شوند.


وحدتی اضافه کرد: در شهرستان بیرجند 7 نفر عضو اصلی و 3 نفر علی البدل، در شهر خوسف 5 نفر عضو اصلی و 2 نفرعضو علی‌البدل و در روستاهای زیر یک هزار و 500 نفر جمعیت نیز 3 نفر به عنوان عضو اصلی و 2 نفر به عنوان اعضای علی البدل انتخاب خواهند شد.


فرماندار شهرستان بیرجند مبنای جمعیتی را آمار سال 1375 دانست و گفت: سومین دوره انتخابات شوراهای اسلامی تنها در 265 روستا برگزار می شود و از امروز کاندیداها به مدت 8 روز می توانند با رعایت همه موازین اخلاقی و قانونی تبلیغات خود را انجام دهند.

 

وی از کاندیداهای شوراهای اسلامی شهر و روستا خواست تا از نصب عکس، پوستر و هرگونه پیام تبلیغاتی بر روی علائم رانندگی،  بیمارستان ها و اماکن آموزشی خودداری کنند.


وحدتی خاطرنشان کرد: به راه انداختن کاروان‌های تبلیغاتی، استفاده از بلندگوی سیار برای تبلیغات، به کارگیری اموال و تجهیز دولتی در تبلیغات و دخالت مجریان و ناظران برگزای انتخابات در امرتبلیغات ممنوع بوده و با متخلفین به شدت برخورد خواهد شد.

کد خبر 417912

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha