پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۳۳

به علت کمبود اعتبار؛

پروژه احداث بازارچه فرش خرم‌آباد متوقف‌شده است

پروژه احداث بازارچه فرش خرم‌آباد متوقف‌شده است

خرم‌آباد- معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: پروژه احداث بازارچه فرش در شهرستان خرم‌آباد به‌واسطه نبود منابع لازم متوقف‌شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهزاد منصوری اظهار داشت: مجموع حلقه‌های مفقوده در صنعت فرش مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای تعیین شده به عنوان دستور کار اجرایی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: ایجاد بازارچه فرش در شهرستان خرم‌آباد در دستور کار قرار گرفته اما کماکان بواسطه نبود منابع لازم متوقف شده و یکی از خواسته‌های تولیدکنندگان تکمیل این زیرساخت بسیار مهم است.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: با احداث این بازارچه فعالیت‌ تولید کنندگان در یک نقطه خاص متمرکز می‌شود و در این مجموعه تمامی زیرساخت‌های لازم دیده شده‌است.

وی تصریح کرد: به دنبال توسعه و تحریک تقاضای بازار هستیم و انتظار این است که از محل کمک‌های فنی و اعتباری، منابع لازم برای پرداخت تسهیلات به خریداران فراهم شود تا بتوان توان مالی این صنعت را در استان ارتقاء داد.

منصوری عنوان کرد: معتقدیم باید ارزش افزوده تولید فرش را به داخل استان برگرداند که تحقق این موضوع مستلزم برداشتن گام‌های اساسی است.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: متاسفانه سازمان تامین اجتماعی به صورت یکجانبه نسبت به حذف بیمه تولیدکنندگان فرش اقدام می‌کند و با وجود برگزاری جلسات مختلف هنوز نتایج مطلوب حاصل نشده است.

کد خبر 4181481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha