به گزارش خبرنگار مهر، قاضی مهدی خدابخشی دوشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهارکرد: طبق اطلاعات به دست آمده ،ماموران اداره عملیات ویژه ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی متوجه شدند فردی تصمیم دارد با یک دستگاه تریلی محموله مواد مخدر را از زاهدان به مشهد منتقل کند.
وی افزود: تیم بررسی کننده این پرونده پس از اخذ دستور قضایی وارد عمل شدند و بعد از کنترل چند ساعته مسیر مورد نظر خودروی حامل مواد را شناسایی و در اقدامی ضربتی آن را متوقف کردند.
خدابخشی بیان کرد: ماموران در بازرسی از این تریلی هشت گالن ۲۰لیتری حاوی ۸۰ بسته مواد مخدر از نوع تریاک را کشف و ضبط و راننده این تریلی را دستگیر کردند.
جانشین سرپرست دادسرای انقلاب مشهد در ادامه گفت: در عملیات دیگری تیم های انتظامی با رصد میدانی به اخباری دست یافتند که نشان می داد افرادی از شهر زابل قصد انتقال مواد مخدر صنعتی را به مشهد دارند.
وی افزود: سپس ماموران وارد عمل شده و خودروی اتوبوسی که متهمان محموله مورد نظر را در آن جاسازی کرده بودند را در نزدیکی طرق متوقف کردند.
خدابخشی اظهارکرد: ضابطین قضایی در این عملیات ضربتی مقدار ۴۱ کیلوگرم متآمفتامین (محلول مایع شیشه) که در دو گالن ۲۰لیتری و میان چند گالن آب قرار داده شده بود را کشف و سه متهم را در این رابطه دستگیر کردند.
نظر شما