به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به دوحه قطر ، تیم امید کشورمان در حالی به مرحله نیمه نهایی راه یافت که در وقت قانونی و اضافه با تیم فوتبال امید چین به نتیجه تساوی 2 بر2 دست یافت.
در این دیدار که عصر امروز در دوحه قطر برگزار شد تیم کشورمان ابتدا در دقیقه 39 توسط آرش برهانی به گل برتری دست یافت اما در دقیقه 51 فنگ جیائو تنگ گل تساوی را به ثمر رساند. این دیدار در دو وقت اضافه پیگیری شد که در دقیقه 98 چینی ها به گل دوم دست یافتند اما در واپسین ثانیه های وقت اضافه اول سید جلال حسینی بازی را به تساوی کشاند. نتیجه تساوی 2 بر2 تا پایان وقت اضافه دوام آورد تا ضربات پنالتی تکلیف تیم برنده را مشخص کند.
درضربات پنالتی ملی پوشان کشورمان از 9 ضربه پنالتی 8 ضربه را وارد دروازه چین کردند. برهانی - یاورزاده - اکبری - حیدری - اولادی - حسینی - منتظری و ارزانی ضربات خود را گل کردند و تنها مازیار زارع نتوانست پنالتی خود را به گل تبدیل کند. در مقابل چینی ها علاوه بر ضربه اول که رودباریان آنرا مهار کرد در ضربه نهم توپ را به تیر دروازه زدند تا تیم کشورمان با برتری 8 بر7 درضربات پنالتی و 10 بر 9 در مجموع به پیروزی برسد و راهی مرحله نیمه نهایی شود.
نظر شما