به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام روح الله میرشکاری صبح چهارشنبه در مراسم معارفه رابط عقیدتی و نظارت حوزه محمدرسول الله شهر عسلویه در جمع بسیجیان اظهار کرد: آن چیزی که در این رابطه بسیار مهم است حرکت به سوی تحلیل مواضع دشمن با ازائه بهانه های واهی به قصد براندازی نظام است.
میرشکاری افزود: فتنه ۸۸ موضوعی نیست که به راحتی بتوان از کنار آن و البته از کنار مسببان خارجی و داخلی آن گذشت و پرداختن به این موضوع نیز صرفا نباید منحصر به دهه بصیرت شود.
وی تصریح کرد: مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره از آرمانها و ارزشها که در راه برقراری حکومت الهی شکل گرفته، حفاظت و حراست کردهاند و در زمان های مختلف این نوع نگهبانی خود را به اشکال مختلف نشان داده است.
حجت الاسلام میرشکاری اضافه کرد: قدرت بزرگ مردمی در دفاع از ولایت و انقلاب و البته با عنایت خدا و امام زمان (عج) باعث شد تا به مانند پیچ های تاریخی دیگر، این کشتی انقلاب همچنان با سرافرازی راه خود را ادامه دهد و هر چند عدهای از روی جهل و یا از روی آگاهی سعی کردند این حرکت را متوقف یا به آن ضربه بزنند، اما نقشه آنها در برابر اراده بزرگ ملت ایران ناکام ماند.
وی تاکید کرد: تاریخ پر از حادثه های متفاوت نشان داده است که جمهوری اسلامی همواره مورد طمع بدخواهان خارجی و ناکامان داخلی در راه تحصیل منافع نامشروع، قرار گرفته است اما هرگز دلارهای بیشمار آن ها نتوانسته ایمان و اراده مردم را در دفاع از این نظام الهی تضعیف و سست کند، موضوعی که اخیرا نیز در قضیه داعش بسیار مشهود بود و بعضی از همین دشمنان نیز به آن اقرار کردند.
در پایان این مراسم حجت الاسلام علی باقری بعنوان رابط عقیدتی نظارت حوزه محمدرسول الله شهر عسلویه منصوب شد.
نظر شما