سردار عبادالله عبداللهی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه محرومیتزدایی از اصول کار قرارگاه خاتمالانبیاءاست اظهار داشت: احداث پروژههایی از قبیل جاده دسترسی، ساخت مدارس، مساجد و مراکز بهداشت و سایر پروژههای زیرساختی برای مردم جزء اعتقادات ما است و باید برای ارائه خدمات به مردمی که در مناطق دور از دسترس و کمتر توسعهیافته زندگی میکنند تلاش کنیم.
۱۱ میلیارد مترمکعب آب بدون استفاده از لرستان خارج میشود
وی با اشاره به اینکه در سراسر کشور در کنار پروژههای در حال احداث بحث محرومیتزدایی اصولی را تا شعاع ۷۰ کیلومتری هر پروژه در دستور کارداریم و انجام میدهیم اظهار داشت: تمامی مجموعههای قرارگاه خاتم در روستاهای محروم اطراف پروژههای در دستساخت در حوزههای مختلف عمرانی، خدماتی و فرهنگی فعال هستند.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) بابیان اینکه درگذشته بحث محرومیتزدایی توسط جهاد سازندگی انجام میشد افزود: این خلا امروز توسط قرارگاه سازندگی خاتم انبیاء پر میشود و امیدواریم بتوانیم با اینگونه فعالیتها به مردم مناطق کمتر توسعهیافته کشورمان که زحمتکشترین قشر کشور هستند خدمتی ارائه کنیم.
سردار عبدالهی با اشاره به اینکه باید از اینهمه نعمت الهی بزرگ که خداوند به استان لرستان داده است بهخوبی استفاده کنیم گفت: سالانه ۱۱ میلیارد مترمکعب آب با دبی بالا بدون استفاده از استان خارج میشود.
وی با طرح این سؤال که ما چه میزان از این آب را برای خودکفا بودن و اقتصاد منطقه استفاده کردهایم؟ ادامه داد: لرستان دارای ظرفیتهای خوبی در حوزه آب، خاک حاصلخیز و ... است و باید خود مردم هم پایکار بیایند تا بتوانند بخشی از مشکلات اقتصادی و مالی را حل کنند.
جوانان لرستانی اعتمادبهنفسشان بالا باشد
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) با تأکید بر اینکه مسئولین نیز باید پیگیری کرده و ظرفیتهای استان را شناسایی کنند افزود: مسئولان با توجه به پتانسیل موجود در لرستان بر اساس اولویتبندی و نیازی که وجود دارد باید پیگیر مطالبات مردم در راستای توسعه اقتصادی استان باشند.
سردار عبدالهی در ادامه سخنان خود بابیان اینکه جوانان سراسر کشور بهخصوص استان لرستان و شهرستان دلفان باید اعتمادبهنفسشان بالا باشد و فکر نکنند که وقتی مدرکی را اخذ کردهاند حتماً باید از طریق دستگاههای دولتی استخدام شوند گفت: جوانان اگر میخواهند کارآفرینی کنند بیایند مناطق خود را بررسی کنند و ببینند چهکاری میتوانند انجام دهند که موجب رونق اقتصادی شود.
ضرورت اجرای طرحهای گلخانهای و دامپروری
وی با اشاره به اینکه الگوهای زیادی در کشور داریم که با کمترین سرمایه، امکانات و نعمتهای خدادادی که در اختیاردارند بهترین استفاده و بهرهوری را بردهاند اظهار داشت: باید جوانان بافکر خود در حوزههای مختلف اقتصادی بهویژه کشاورزی و دامپروری در مناطق حاصلخیز استان مدل بدهند و بازاریابی کنند که چگونه وضعیت اقتصادی خود و شهرستانشان رونق پیدا کند و مشکل بیکاری حل شود.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) با تأکید بر اینکه ما اگر تمام ذهنمان معطوف به این باشد که در دستگاههای دولتی وارد شویم بهخوبی پیش نخواهیم رفت افزود: هر کاری نیز دولت بخواهد انجام دهد باید با مشارکت مردم باشد.
سردار عبدالهی با تأکید بر اینکه زمین کشاورزی که در اختیار مردم منطقه است خود یک بستر بسیار مناسب برای اجرای طرحهای گلخانهای، دامپروری و کشاورزی است گفت: جوانان نباید دست روی دست گذاشته و باید جویای کار باشند و مهمتر اینکه اعتمادبهنفس داشته باشند.
نظر شما