به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله درویش امیری ظهر شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه اقتصاد استان در محل استانداری زنجان، با بیان اینکه ایجاد عدالت اجتماعی و شفافیت در لایحه بودجه سال ۹۷ از ویژگیهای این لایحه است، افزود: شفافیت بودجه در لایحه سال ۱۳۹۷ در همه بخشها وجود دارد و آینده آن مناسب نیست که درآمد کشور به سوی اعتبارات هزینهای متمرکز شود.
استاندار زنجان به پرداخت یارانه نیازمندان اشاره کرد و یاد آورشد: دولت به پرداخت یارانه نیازمندان تعهد داشته و هرگز یارانه نیازمندان قطع نخواهد شد.
درویش امیری با تاکید بر اینکه باید پرداخت یارانه هدفمند بوده و به نیازمندان پرداخت شود، گفت: ۷۶ میلیون نفر در کشور یارانه میگیرند و افرادی که حق دارند باید یارانه دریافت کنند.
وی با بیان اینکه واگذاری طرحهای ملی به استانها هر چه بیشتر افزایش پیدا کرده و نظارتهای محل بیشتر شود، گفت: ۶ هزار طرح ملی بزرگ در کشور وجود دارد و در طرحهای ملی استان، نظارت استان زنجان ضعیف بوده است.
استاندار زنجان گفت: برای برون رفت از طولانی شدن طرحهای عمرانی باید آنها را به بخش خصوصی واگذار کرد و مدیران استانی نباید در این خصوص مقاومت کنند.
درویش امیری با بیان اینکه ایجاد اشتغال محور مهم در لایحه بودجه سال آینده است، ابراز کرد: کل درآمد استان زنجان طی پنج سال گذشته ۲ هزار ۸۶۰ میلیارد تومان بوده و مازاد درآمد استان زنجان طی پنج سال گذشته نیز ۱۷۵ میلیارد تومان بوده و پیادهسازی اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید رهبری است.
استاندار زنجان به ساختمان فعلی فرمانداری زنجان اشاره کرد و افزود: ساختمان فعلی فرمانداری زنجان برای استقرار مناسب نیست و نقش و جایگاه فرمانداری زنجان تضعیف شده است که باید برطرف شود.
درویش امیری با بیان اینکه فرمانداری شهرستان زنجان باید در همه حوزهها پاسخگو باشد، ابراز کرد: باید جایگاه و نقش فرمانداری زنجان تثبیت شود و نباید فرمانداری اجازه بدهد ارگانی در وظایف این مجموعه دخالت کند.
نظر شما