پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ آذر ۱۳۸۵، ۲۲:۱۷

دکتر احمدی نژاد در استودیوی خبر شبکه خبر :

بودجه دولت تا پایان دی ماه تمام می‌شود / لایحه متمم بودجه بزودی به مجلس خواهد رفت

بودجه دولت تا پایان دی ماه تمام می‌شود / لایحه متمم بودجه بزودی به مجلس خواهد رفت

رئیس جمهوری کشورمان با بیان اینکه برنامه ریزی مفصلی برای حل مشکلات مسکن مردم انجام شده است، افزود: محورهای گوناگونی در این زمینه داشته و گام به گام در حال اجرای آنها هستیم؛ محور اقدامات دولت این است که بتوانیم قیمت تمام شده زمین را از بهای مسکن خارج کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر احمدی نژاد رئیس جمهوری کشورمان ضمن حضور در استودیوی اخبار شبکه خبر اظهار داشت: امروز تقریبا لایحه متمم بودجه را به پایان رساندیم و عمده این لایحه همانطور که می دانید برای کارهای عمرانی است.

وی افزود: مردم ما به خوبی آگاه هستند که در حال حاضر موتور کارهای عمرانی با دور بالا می چرخد و سرعت این اقدامات در حاضر بسیار بالاست .

رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: بودجه امسال تا پایان آذر و اوایل دی تمام می‌شود و این سه ماه باقی مانده و چند ماه اول سال آینده را برای کار کردن سوخت نداریم و انشاء الله لایحه متمم بودجه بزودی به مجلس خواهد رفت و مجلس محترم هم در این زمینه به مجموعه خدمتگزاران در دولت کمک خواهد کرد.

احمدی نژاد گفت: باید کشور را به سرعت بسازیم و نیازها را تامین کنیم تا بتوانیم پس از آن در عرصه اقتصاد و فرهنگ گام برداریم، به هر صورت ما بودجه را از چهارشنبه در دستور کار دولت داریم.

وی همچنین ضمن تبریک سالروز تاسیس شبکه خبر، این شبکه را شبکه ای بسیار پویا و مفید خواند و خاطرنشان کرد: پیش از تاسیس این شبکه خبری، خلاء آن بسیار احساس می شد و بنده که در آن زمان در دانشگاه بودم از تولد آن بسیار خوشحال شدم.

رئیس جمهوری تاکید کرد: اکنون خبر مانند آب، هوا و غذاست و بدون اطلاعات درست حتی در یک روستای دورافتاده هم نمی توان درست زندگی کرد و امروز هر کاری حتی تحصیل، تجارت و صنعت نیز نیازمند اطلاعات است.

دکتر احمدی نژاد اطلاع رسانی بموقع و سریع را کار بسیار ارزشمندی خواند و افزود: شبکه خبر بخاطر تنوع و قناع و سرعت اطلاع رسانی، شبکه بسیار خوبی است و گمان من این است که اکثر ملت ایران همواره تلویزیون شان را روی کانال شبکه خبر تنظیم می کنند مگر اینکه سریال یا برنامه قابل توجهی از کانال های دیگر پخش شود.

وی شبکه خبر را نقطه ارتباطی ایران با خارج از کشور دانست.

به گزارش مهر، رئیس جمهوری پس از پخش گزارش خبری شبکه خبر از مسائل پیش آمده برای مجموع ورزشی شهدای شمیران نو که البته با دستور مستقیم وی حل شد، درباره مجاری کسب اطلاعات شخصی اش غیر از مجاری رسمی گفت: بخش ثابت این مجموعه صدا وسیما است و البته خبرگزاری ها را هم می بینم، اما صدا و سیما نقش اصلی را داشته و اطلاعات آن منحصر بفرد است.

"در این میان بخشی هم سازمان های رسمی از جمله وزارت اطلاعات هستند که گزارش های منظمی می دهند، اما حداقل دو شبکه دیگر وجود دارد که برای من گزارش تهیه می کنند."

وی ادامه داد: بازرسی ویژه پنهان که از افراد افتخاری تشکیل شده که عنوانی هم ندارند و اطلاعات را در زمینه های مختلف به ما می رسانند و بخش دیگر هم اطلاعات مستقیمی است که بنده از رابطه مستقیم با مردم دریافت می کنم که بعضا این اطلاعات در صدا و سیما هم منتشر نمی شود.

رئیس جمهوری  ارتباط با افراد مختلف از طریق تلفن شخصی اش را یکی دیگر از مجاری کسب اطلاع خود عنوان کرد و اظهار داشت: مبایل شهرداری بنده هنوز روشن است، ولی بنده نمی توانم همه تلفن های آن را جواب دهم زیرا پیوسته و 24 ساعته زنگ می زند. علاوه بر این یک شبکه ویژه هم وجود دارد که شبکه ای استثنایی بوده و آن دوستان قدیمی و بستگان من هستند، البته همسر بنده و بچه ها هم اخبار سطح شهر را برایم می آورند.

وی همچنین با اشاره به نقش موثر زنان در جامعه تصریح کرد: حتما اگر مردی در عرصه های بیرونی تلاش می کند همسرش تلاشی چند برابر را داشته و اینکه هیچگاه از کسانی که پشت صحنه کار می کنند اخباری منتشر نمی شود، به معنای کم کاری آنان نیست.

احمدی نژاد با تقدیر از زنان ایرانی گفت: باری که زنان ایرانی بر دوش دارند چندین برابر همسرانشان است و بنده به شخصه می بینم که تلاش های همسرم چندین برابر من است.

وی تاکید کرد: اگر خانم ها نباشند و عاطفه و محبتی در کار نباشد دنیایی بر پا نخواهد بود.

در بخش دیگری از حضور رئیس جمهوری در استودیوی اخبار شکبه خبر و در جریان ارتباط زنده با سطح شهر، دو نفراز شهروندان سئوالاتی را از احمدی نژاد پرسیدند.

وی در پاسخ به سئوال یکی از آنان در ارتباط با مسائل و مشکلات جوانان در رابطه با بحث مسکن اظهار داشت : این بحث بحث درستی است و اکنون هم در روستا و هم در شهرهای ما وجود دارد.

احمدی نژاد با بیان اینکه برنامه ریزی مفصلی برای حل مشکلات مسکن مردم انجام شده است، ادامه داد: محورهای گوناگونی در این زمینه داشته و گام به گام در حال اجرای آنها هستیم.؛ محور اقدامات دولت این است که بتوانیم قیمت تمام شده زمین را از بهای مسکن خارج کنیم.

"امیدواریم که تا پایان سال این طرح در شهرهایی که زیر 150 هزار نفر در آن ساکن هستند عملی شود و پس از آنکه تکلیف مردم در این شهرها مشخص شد در ابتدای سال آینده شهرهای بزرگ را در برنامه آورده و این حلقه را تکمیل نمایئم."

وی در پاسخ به سئوال یکی دیگر از شهروندان درباره انتخابات تاکید کرد: انتخابات در کشور ما امری اصیل است و ملت ما نیز ملتی فرهیخته، تمدن ساز و بزرگ هستند و این انتخابات نیز متعلق به ملت و صحنه عمل آنها و مال خودشان است.

احمدی نژاد گفت: خدای را سپاسگزاریم که هیچ کس بواسطه ایمان مردم ما توانایی تحمیل عقاید و رای اش را به آنان ندارد و بنده مطمئنم که ملت مثل همیشه در این صحنه کار خود را انجام خواهند داد.

دکتر احمدی نژاد خاطرنشان کرد: البته دولت هم باید شرایط را برای این منظور آماده کند و تقریبا تمام دولت و امکانات آن در شرایط فعلی بسیج شده اند تا این اتفاق زیبا رخ دهد.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش در ارتباط با اخبار منتشرشده مبنی بر گران شدن قیمت نان، بحث مربوط به نان را بسیار پیچیده عنوان کرد و گفت: سالانه بیش از 11 میلیون تن گندم در کشور مصرف می شود و اکنون کل شبکه تولید و توزیع آرد سامان مشخصی ندارد.

رئیس جمهوری با بیان اینکه وضعیت یارانه و توزیع و همچنین پخت آرد وضعیت بسامانی نیست و در آن اتلاف بسیاری وجود دارد، ادامه داد: در این خصوص هم اتلاف بسیاری می شود و هم نانوایی ها به لحاظ اقتصادی، توانایی اداره خود را ندارند که این وضعیت باید اصلاح شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر قرار است چنین وضعیتی اصلاح شود نباید به مردمی که قوت اصلیشان نان است، فشاری وارد آید در این خصوص وزارت بازرگانی در حال انجام طراحی هایی برای ساماندهی کار است تا هم مشکلی برای مردم ایجاد نشود و هم درآمد نانوایی ها بیشتر شود.

دکتر احمدی نژاد با اشاره به طرح دولت برای هدفمند کردن یارانه ها توضیح داد: این اقدام به این معناست که نمی توان پخش یارانه ها را بصورت عمومی انجام داد بلکه این امر باید به اقشار خاصی تعلق گیرد که این موضوع خود کار پیچیده ای است و البته در حال طراحی هایی در این خصوص هستیم.

وی با اشاره به مذاکراتش در این رابطه با وزیر اقتصاد افزود : از وزیر بازرگانی خواستم که هر برنامه ای را برای مردم توضیح دهد تا با کمک مردم مشکلات آن اصلاح شده و بعد در عرصه عمل وارد شویم.

رئیس جمهوری در بخش دیگری از اظهاراتش جوان بودن اکثر دست اندرکاران شبکه خبر را مسئله ای امیدبخش خواند و گفت: درخشش خوب این شبکه نوید روزهای بسیار پرافتخاری را می دهد و به این معناست که بچه های ما می توانند در این عرصه بسیار مهم بدرخشند و نیازهای ملت ها را تامین کنند.

احمدی نژاد همچنین از دیدارش با دانشجویان دانشگاه امیرکبیر که فردا انجام خواهد شد، خبر داد و افزود: در این دیدار در خصوص مسائل مختلف بحث و گفتگو خواهیم کرد.

رئیس جمهوری در بخش پایانی سخنانش خطاب به ملت ایران گفت: امروز ما در نقطه عطف تاریخ مان قرار گرفته ایم و فرصتی ایجاد شده که ایران عزیز به جایگاه مناسب خود در جهان دست یابد.

وی ادامه داد: ما یک خانواده با ایمان زلال هستیم که انشاالله دست به دست هم خواهیم داد تا این هدف مقدس را محقق کرده و این درخشش را روزافزون نمائیم.

کد خبر 419318

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha