پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۲۱

رئیس سازمان بهزیستی:

۱۵۰ شهر دارای اورژانس اجتماعی است/ضرورت استفاده از ظرفیت خیران

۱۵۰ شهر دارای اورژانس اجتماعی است/ضرورت استفاده از ظرفیت خیران

اصفهان - رئیس سازمان بهزیستی گفت: گسترش اورژانس اجتماعی از جمله فعالیت‌های مهمی است که برای رفع بحران‌های خانوادگی و اجتماعی اساسی تلقی می‌شود و تاکنون ۱۵۰ شهر به این بخش مهم مجهز شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی ‌بندپی پیش از ظهر یک‌شنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با اشاره به سه فعالیت مهم این سازمان در طول سال‌های گذشته اظهار داشت: سالانه ۲۵ تا ۳۰ هزار نوزاد با معلولیت‌های مختلف در کشور متولد می‌شوند و بر این اساس پیشگیری از معلولیت‌ به عنوان یک فرآیند مهم و تاثیرگذار از جمله اهداف مهم این سازمان قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه بر این اساس با تعریف فرآیندهای لازم و برنامه‌ریزی‌های اساسی تلاش کردیم تا در زمینه پیشگیری از معلولیت به نتایج قابل قبولی دست پیدا کنیم، افزود: در این راستا تعریف نظام مراقبت‌های اجتماعی برای دانش آموزان و دانشجویان در حوزه‌ آموزش‌های پیش از ازدواج و توسعه غربالگری در تشخیص معلولیت‌ها را مدنظر قرار دادیم.

۸۵ درصد نوزادان تحت پوشش غربالگری بینایی و شنوایی هستند

رئیس سازمان بهزیستی با تاکید بر اینکه غربالگری بینایی و شنوایی از جمله فرآیندهای تعریف شده در راستای اصلی پیشگیری از معلولیت است، گفت: به طور معمول ۸۵ درصد نوزادان تحت پوشش این نوع غربالگری قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه لایحه حمایت از حقوق معلولان را به صحن علنی مجلس فرستاده‌ایم که در شورای نگهبان در دست بررسی است، گفت: این لایحه تاثیر زیادی در تردد، اشتغال، توانبخشی، بیمه و شرایط معیشتی معلولان در آینده خواهد داشت.

تاثیرگذاری اورژانس اجتماعی در کاهش خودکشی و طلاق

محسنی به فعالیت مهم دیگر سازمان در دولت تدبیر و امید اشاره و ابراز داشت: گسترش اورژانس اجتماعی از جمله فعالیت‌های مهمی است که در دنیای امروز به منظور رفع برخی تنش‌ها و بحران‌های خانواگی و اجتماعی اساسی تلقی می‌شود و با توجه به این موضوع راه‌اندازی اورژانس در کشور را مدنظر قرار دادیم و تاکنون ۱۵۰ شهر در کشورمان به این بخش مهم مجهز شدند.

وی با اشاره به تاثیرگذاری این اورژانس در حوزه‌های مختلف به ویژه کاهش خودکشی و طلاق بیان داشت: فعالیت این اورژانس تاکنون از ۹ هزار خودکشی در سطح کشور پیشگیری کرده است.

استفاده از ظرفیت خیران یکی دیگر از فعالیت‌های مهم بهزیستی است

رئیس سازمان بهزیستی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به استفاده از ظرفیت خیران به عنوان یکی دیگر از فعالیت‌های مهم بهزیستی اشاره کرد و گفت: خیران در استان اصفهان تاکنون همکاری بسیار خوبی با بهزیستی داشته‌اند. به گونه‌ای که از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۲۵ میلیارد تومان به مراکز بهزیستی به صورت نقدی و غیر نقدی کمک کرده‌اند.

کد خبر 4193443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha