پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ دی ۱۳۹۶، ۱۹:۴۱

رئیس روابط عمومی آموزش و پرورش کرمان:

بارش برف باعث تعطیلی مدارس برخی مناطق کرمان برای دومین روز شد

بارش برف باعث تعطیلی مدارس برخی مناطق کرمان برای دومین روز شد

کرمان - رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان از تعطیلی مدارس برخی مناطق این استان برای دومین روز به علت بارش برف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، امید سلاجقه اظهار کرد: به دلیل بارش برف، برودت هوا و لغزندگی سطح معابر مدارس شهرستان رابر در تمام دوره های تحصیلی، مدارس بخش ساردوئیه از توابع شهرستان جیرفت به استثنای مدارس دهستان دلفارد در تمام دوره های تحصیلی و مدارس دهستان دهبکری از توابع شهرستان بم در تمام دوره های تحصیلی و مدارس ابتدایی گلزار و لاله‌زار از توابع بردسیر فردا سه شنبه ۱۹ دی ماه جاری تعطیل است.

وی ادامه داد: همچنین مدارس متوسطه لاله زار و گلزار از توابع بردسیر و مدارس متوسطه بردسیر با یک ساعت تاخیر فعالیت خود را آغاز می کنند.

سلاجقه عنوان کرد: مدارس ابتدایی دور اول و دوم شهرستان بردسیر و مدارس شهر مس سرچشمه در تمام دوره های تحصیلی فردا تعطیل است.

کد خبر 4194627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ایمان IR ۲۲:۴۵ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۸
      0 0
      آیا فردا مدارس کرمان تعطیل شد؟؟؟
    • محمد در جواب به ایمان ۲۲:۵۰ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۸
      0 0
      ایمان خان با چشات و عقلت خبر رو خوندی اما باورت نمیشه؟ خب تعطیله دیگه اگه بازم باورت نمیشه یه بار دیگه خبر رو بخون اما اگه بازم باورت نشد فردا خودت برو مدرسه.