نبی الله شاه محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر، در حاشیه نهمین جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی اظهار داشت: اولین همایش منطقه ای با حضور پنج استان کشور شامل خوزستان، مرکزی، همدان، ایلام و کرمانشاه به میزبانی استان مرکزی، یکم بهمن ماه سال جاری در اراک برگزار می شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی افزود: این همایش یک روزه با موضوع صیانت و گفتمان سازی در خصوص اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر و با رویکرد توسعه اشتغال زایی برای بهبود یافتگان اعتیاد و خانواده های آسیب دیده از اعتیاد برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه در این همایش مقامات کشوری حضور یافته و سخنرانی خواهند کرد، بیان داشت: در کنار این همایش، دستاوردهای سازمان های مردم نهاد استان های مذکور و فعالیت آنان در زمینه پیشگیری از اعتیاد، به صورت نمایشگاه به عنوان برنامه جنبی همایش برقرار خواهد بود.
شاه محمدی در مورد دیگر مصوبات نشست کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی بیان داشت: یک بسته واحد از طریق سازمان بهزیستی کشوری با هماهنگی و طبق تفاهم نامه ای که با ستاد مبارزه با مواد مخدر دارند، ارائه شده که این بسته ها در حوزه آموزش و پرورش، روحانیون، دانشگاه ها و سایر دستگاه ها فرهنگی با توجه به ظرفیت، پتانسیل و ماموریت این دستگاه ها تدوین شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی ادامه داد: مصوب و مقرر شده که این بسته ها از طریق بهزیستی استان به همه دستگاه ها ارسال شود و طبق دستورالعملی که در این بسته ها تعریف شده، جمعیت هدف آموزش داده شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین مقرر شد ششم بهمن ماه سال جاری همایش راهپیمایی خانوادگی با موضوع پیشگیری اولیه اعتیاد با محوریت اداره کل ورزش و جوانان استان و شهرداری اراک براساس بخشنامه ای که از ستاد مواد مخدر کشور ابلاغ شده صورت پذیرد.
شاه محمدی اظهار داشت: با توجه به نرخ مصرف مواد مخدر در زنان که از ۱۰ به ۱۲ درصد افزایش یافته، باید در حوزه پیشگیری از اعتیاد در زنان توجه بیشتری صورت بگیرد چراکه در این زمینه خطر جدی است، بر همین مبنا مصوب شد صدا و سیمای استان مرکزی در حوزه اعتیاد زنان تولید محتوای خود را افزایش دهد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی تاکید کرد: اطلاع رسانی در این زمینه باید در باشگاه های ورزشی، آرایشگاه ها، دیگر مکان های تجمع زنان، محیط های آموزشی و... مدنظر قرار گیرد.
نظر شما