پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ دی ۱۳۹۶، ۱۶:۳۵

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل مطرح کرد:

استفاده از ظرفیت پارک ها برای تمرین هنرمندان در آمل

استفاده از ظرفیت پارک ها برای تمرین هنرمندان در آمل

آمل - رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل از ارائه طرح فرهنگی به شورای شهر خبر داد و گفت: از ظرفیت پارک ها برای تمرین هنرمندان می توان بهره گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر امیرنیا عصر سه شنبه در جلسه ساماندهی امور جوانان با رویکرد اشتغال با اشاره به اینکه طبق وظیفه فراتر از سهم ایجاد اشتغال خود را انجام دادیم، ادامه داد: سهم اشتغال اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل ۲۲ نفر بود که اشتغال بیشتر از ۳۰ نفر انجام شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل با بیان اینکه در دوره چهارم شورای اسلامی شهر آمل موضوع واگذاری کیوسک مطبوعاتی به خبرنگاران مطرح شد، افزود: با توجه به تصویب واگذاری کیوسک در صحن علنی شورای اسلامی شهر آمل به خبرنگاران، این موضوع همچنان محقق نشد.

امیرنیا با بیان اینکه هنوز نتوانستیم یک کیوسک به خبرنگاران بدهیم تا از این ظرفیت برای امرار و معاش خود استفاده کنند، ادامه داد: خبرنگاران برای پوشش مراسمات در تمام ادارات حضور دارند که خبرنگاری هم می تواند شغل به حساب آید و هم نمی توان آن را شغل محسوب کرد.

وی با اشاره به ارائه طرح فرهنگی به شورای اسلامی شهر آمل بیان کرد: از ظرفیت پارک ها برای تمرین هنرمندان می توان استفاده کرد و این مهم را در اختیار هنرمندان قرار دهیم و با بررسی امکانات شهری، از ظرفیت این شهرستان استفاده کنیم.

کد خبر 4195424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha