به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از دفتر هاشمی تختی، حسین هاشمی تختی در نشست اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی که با حضور رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات، استاندار ،نمایندگان مجلس و دیگر مسئولان مربوطه در استانداری هرمزگان برگزار شد گفت: ما نه تنها در آمایش آموزشی مشکل داریم بلکه در آمایش سرزمینی نیز با چالش اساسی مواجه ایم که باعث شده مشکلاتی را در استان بوجود بیاورد.
وی افزود: نبود فضای آموزشی باعث پایین آمدن کیفیت آموزش می شود و فضای آموزشی مناسب باعث اثربخشی و کیفیت آموزش است اما متاسفانه در مسکن مهر شهرک پیامبر اعظم بندرعباس در هر کلاس گاهی ۷۰ نفر دانش آموز گنجانده شده که باعث افت کیفیت آموزش و بی اثر شدن فرآیندهای تعلیم و تربیت می شود.
نماینده بندرعباس ادامه داد: استان هرمزگان نیازمند رشته های مرتبط با حوزه بنادر و دریامحور،صنایع و رشته های تبدیلی و تکمیلی مرتبط با افق آینده توسعه استان است تا بتواند همگام با فرآیندهای توسعه ،نیروی انسانی متخصص در رشته های گوناگون در اختیار داشته باشد.
هاشمی تختی تصریح کرد: دانشگاه های ما نتوانستند با صنایع ما هماهنگ باشند و موفق نشدند رشته هایی که در هرمزگان مورد نیاز است را در استان به طور کامل تامین کنند و این نشانه منطبق نبودن سندهای آمایش سرزمینی با سندهای آموزشی است.
عضو کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی بیان داشت :در دانشگاه های استان هرمزگان رشته های زیادی وجود دارد که برای استان کارآیی لازم را ندارد و نیاز استان بشمار نمی رود و ما وظیفه داریم تا این مسئله را پیگیری و رفع کنیم.
وی عنوان کرد: ساخت مراکز آموزشی،بهداشتی ،فرهنگی ورزشی و ایجاد فضای سبز در شهرک پیامبر اعظم از تعهدات وزارت راه و شهرسازی بوده و خواستار تشکیل جلسه ای با حضور استاندار، کمیسیون آموزش و تحقیقات، مجمع نمایندگان، وزارت آموزش و پرورش و وزارت راه و شهرسازی برای رفع مشکل نبود فضای آموزشی ۳۵ هزار واحد مسکن مهر در شهرک پیامبر اعظم شد.
نظر شما