پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ دی ۱۳۹۶، ۱۱:۱۹

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی:

کنگره شعر اهل بیت(ع) اسفند ماه در بیرجند برگزار می‌شود

کنگره شعر اهل بیت(ع) اسفند ماه در بیرجند برگزار می‌شود

بیرجند- مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: کنگره شعر اهل بیت(ع) اسفند ماه با حضور شاعران شیعه و سنی در بیرجند برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام احمد رضایی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: کنگر شعر اهل بیت(ع) اسفندماه در بیرجند برگزار می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه شعرای شیعه و سنی می‌توانند سروده‌های خود را به دبیرخانه کنگره ارسال کنند، اظهار کرد: این کنگره با هدف تقویت همگرایی و وحدت بین مذاهب موجود در  خراسان‌جنوبی برگزار می‌شود.

رضایی بیان کرد: حب اهل بیت(ع) در سروده‌های بزرگان شیعه و اهل سنت، جایگاه محبت، توسل و شفاعت اهل بیت(ع)، اهل بیت محور همدلی و اخوت اسلامی و اهل بیت و سبک زندگی اسلامی موضوعات اشعار این گنگره است.

وی ادامه داد: آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه کنگره شعر اهل بیت(ع) ۲۶ بهمن ماه می باشد و اختتامیه کنگره نیز ۱۶ اسفند ماه سال جاری است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه از هر شاعر سه اثر پذیرفته می‌شود، گفت: شعر باید تولیدی بوده و بیش از این در جایی ارسال و یا به چاپ نرسیده باشد.

رضایی اظهار کرد: برای اختتامیه کنگره از اساتید برجسته شعر و ادب فارسی و چهره‌های شناخته شده در حوزه تقریب مذاهب دعوت خواهد شد.

وی یادآور شد: علاقمندان به شرکت در کنگره می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه کنگره واقع در تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی و در شهرستان‌ها به ادارات شهرستان ارسال کنند.

کد خبر 4200100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha