پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

رجب طیب اردوغان:

اقدامات لازم برای نابودی نیروهای دموکراتیک سوریه را انجام می‌دهیم

اقدامات لازم برای نابودی نیروهای دموکراتیک سوریه را انجام می‌دهیم

رئیس جمهوری ترکیه اعلام کرد که کشورش اقدامات لازم را برای نابودی نیروهای دموکراتیک سوریه انجام خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه امروز اعلام کرد که آنکارا اقدامات لازم برای نابودی نیروهای دموکراتیک سوریه را انجام خواهد داد.

وی در ادامه گفت: ما موضوع «عفرین» و «منبج» را به زودی حل و فصل خواهیم کرد و احتمال عملیات نظامی در هر لحظه وجود دارد.

رسانه های غربی از اقدام آمریکا برای تشکیل یک نیروی امنیتی جدید در شمال سوریه که بخش اعظم آن را نیروهای کرد سوری تشکیل می دهند خبر داده اند.

نیروهای دموکراتیک سوریه، گروهی شبه‌نظامی تحت حمایت ائتلاف به رهبری آمریکا است. این گروه هر چند دربرگیرنده اعراب سوریه هم است، اما هسته مرکزی و جنگجویان اصلی آن را کـردهای سوریه تشکیل می‌دهند. بسیاری از شبه‌نظامیان کرد با گروه «یگان‌های مدافع خلق» مرتبط هستند که آنکارا آن را بخشی از «حزب کارگران کردستان» و در نتیجه یک گروه «تروریستی» می‌داند. ایالات متحده نیز حزب کارگران کردستان (پ ک ک) ترکیه را سازمانی تروریستی قلمداد می‌کند اما ارتباط میان نیروهای دموکراتیک و پ ک ک را رد کرده و به کمک‌های خود به نیروهای دموکراتیک سوریه ادامه داده‌است.

تشکیل این نیروی امنیتی جدید، مدتی است که با اعتراض و نگرانی ترکیه روبه‌رو است. سخنگوی رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه نیز گفته رخدادهای تازه «نگران‌کننده و غیرقابل‌قبول» است.

کد خبر 4200525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha