پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ دی ۱۳۹۶، ۱۶:۱۴

مدیرعامل شرکت منابع آب ایران:

۱۰۸ سد در حال ساخت داریم/سیاست نساختن سد جدید باید ادامه یابد

۱۰۸ سد در حال ساخت داریم/سیاست نساختن سد جدید باید ادامه یابد

مدیرعامل شرکت منابع آب ایران گفت: حدود ۱۰۸ سد در حال ساخت داریم که اغلب سدهای بزرگ هستند و ۲۹ سد مهم باقی مانده، اولویت دار است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما؛ محمد حاج رسولی ها، با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه برای ساخت ۲۹ سد مهم اولویت دار که برای تامین آب شرب ساخته خواهند شد ، متمرکز می شویم، گفت: متاسفانه تنگناهای مالی و اعتباری برای ساخت این سدها ما را دچار مشکل کرده و پیمانکاران شرایط مطلوبی ندارند و ما نیز نتوانستیم تخصیص های خوبی به این بخش بدهیم. امسال حدود ۱۰ سد برای آبگیری و یا افتتاح در برنامه ریزی دیده شده که تاکنون شش سد به نتیجه رسیده که اغلب آنها در غرب کشور است.

وی گفت: در حال حاضر ظرفیت مخازن سدهای کشور ۵۲ میلیارد متر مکعب است که با ساخت و بهره برداری از ۱۰۸ سد در حال ساخت ظرفیت ذخایر سدها به ۷۰ میلیارد متر مکعب خواهد رسید. در ۵ تا ۶ سال اخیر هیچ سد جدیدی به طرح اجرایی کشور اضافه نشده و در برنامه پنجم توسعه ۱۷۳ سد برای ساخت داشتیم که اغلب سدهایی که قدمت بیشتر و اولویت دار بودند ساخته شده است.

وی تاکید کرد: سیاست نساختن سد جدید باید ادامه یابد ، تا بتوانیم از سرمایه گذاری های قبلی حداکثر استفاده را بکنیم. بجز در حوزه آبریز خزر که دربرنامه هفتم توسعه حدود ۱۰ تا ۱۵ سد قابل اجراست ، دیگر ظرفیتی برای ساخت سد نداریم.

کد خبر 4200571

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha