پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ دی ۱۳۹۶، ۱۹:۲۵

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

افزایش زباله‌ها مناطق زلزله زده را مستعد بروز بیماری‌ها می‌کند

افزایش زباله‌ها مناطق زلزله زده را مستعد بروز بیماری‌ها می‌کند

کرمانشاه- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: افزایش زباله‌ها و دفع غیر بهداشتی فاضلاب و کمبود حمام، می‌تواند مناطق زلزله زده را مستعد بروز بیماری‌های مختلف کند.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست هم اندیشی و برنامه ریزی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی با معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه با محوریت وضعیت بهداشت و درمان مناطق زلزله زده استان برگزار شد.

ابراهیم شکیبا معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این جلسه اظهار داشت: خدمات بهداشتی ارائه شده در مناطق زلزله زده مطلوب و خوب ارزیابی می شود.

وی گفت: خدماتی چون انجام واکسیناسیون کزاز برای مصدومین ، واکسیناسیون آنفولانزا برای گروه های هدف شامل تمام زنان باردار ، افراد مسن و افراد دچار بیماری زمینه ای ، روند مطلوب نظام مراقبت سندرمیک ، فعالیت تمام مراکز بهداشت و استقرار سامانه سیب از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت مناطق زلزله زده استان است.

شکیبا افزود: با توجه به نزدیک شدن به فصل گرما در این مناطق، افزایش زباله ها و دفع غیر بهداشتی فاضلاب و کمبود حمام، می تواند این مناطق را مستعد بروز بیماری های مختلف کند.

وی گفت: تنها راه مقابله با شیوع بیماری ها پیشگیری است و در این راستا برنامه ریزی های لازم برای جمع آوری اصولی زباله ها و فراهم ساختن امکانات مناسب جهت دفع بهداشتی فاضلاب و افزایش ساخت حمام در این مناطق صورت گرفته و اقدامات مقتضی در حال پیگیری و انجام است.

کد خبر 4201900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha