پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۲۸

مشاور وزیر آموزش و پرورش خبر داد:

مشارکت ۱۰ درصدی بخش خصوصی در آموزش/ هدفگذاری در سند تحول بنیادین

مشارکت ۱۰ درصدی بخش خصوصی در آموزش/ هدفگذاری در سند تحول بنیادین

یاسوج- مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: در کشور ما مشارکت بخش خصوصی در آموزش و پرورش به سختی به ۱۰ یا یازده درصد می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور مجاوری ظهر شنبه در همایش تجلیل از شوراهای برتر آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد افزود: در کشور ما مشارکت بخش خصوصی در آموزش و پرورش ۱۰ درصد است و این در حالی است با پژوهشی که در سال ۹۴ انجام دادیم، در سایر کشورها میانگین آموزش توسط‌ بخش غیر دولتی و سایر نهادها ۲۵ تا ۳۵ درصد است و قانون شورها  تفویض اختیار و واگذاری را مورد تاکید قرار داده است.

مجاوری با بیان اینکه موضوع  شوراها در دین، قوانین، دستگاه ها و بخش های مختلف مورد تاکید است، اظهار داشت: نقش آموزش و پرورش در توسعه پایدار استان ها محسوس است.

مجاوری گفت: قانون شوراها در همه ابعاد دیده شده است و استفاده از ظرفیت دستگاه های مختلف برای توسعه این حوزه مورد تاکید است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: امید است روزی قانون شورها به جایگاه خود برسد و هدفگذاری ها به درستی تحقق یابد.

مجاوری گفت: در بعد توسعه مشارکت ها در برنامه جدید به دنبال این هستیم که از همه ظرفیت های قانونی در همه زمینه ها استفاده کنیم.

وی ابراز داشت: همچنین آموزش و پرورش به تنهایی قادر به اداره این دستگاه بزرگ نیست.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بودجه دولتی به تنهایی جوابگوی مسائل اداری و مالی نیست، اظهار داشت: بیش از ۱۰۰ درصد بودجه آموزش و پرورش مربوط به حقوق و مزایا می شود و این در حالی است که انتظار داریم در هنرستان های آموزشی، صنعت آموزش داده شود.

وی افزود: کیفیتی در آموزش هنرستان ها نیست و دلیل آن عدم تزریق اعتبار است.

مجاوری ابراز داشت: اگر به دنبال کشوری هستیم که توسعه پایدار داشته باشد، باید به آموزش و پرورش آن بها داد.

وی خاطرنشان کرد: دولت به تنهایی نمی تواند آموزش و پرورش را اداره کند و دولت امتحان خود را پس داده است و با این میزان بودجه و اعتبار  باید مشارکت دستگاه های مختلف را داشته باشیم.

مجاوری با بیان اینکه سند تحول بنیادین چشم انداز مناسبی است، گفت: سند تحول بنیادین زمانی اجرایی می شود که منابع مالی آن تامین شود و باید دید چه مقدار از منابع مالی آن تامین شده است.

وی افزود: همچنین هر یک از بندها و تبصره های آن میلیارد ها تومان بار مالی دارد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: ما به دنبال تعالی مدیریت و دانش آموزان هستیم و دولت به تنهایی قادر نیست نسبت به تامین منابع اقدام کند و تامین منابع تنها مالی نیست و نیروی انسانی در این حوزه بسیار مهم است.

وی افزود: حرکت به سمت چابک سازی و اصلاح ساختار آموزش و پرورش ضروری است.

مجاوری اظهار داشت: ما نیاز داریم که با استفاده از منابع موجود برای توسعه آموزش و پرورش اقدام کنیم.

وی افزود: استفاده از ظرفیت های آمورشی توسط دانش آموزان، فرهنگیان و ... که شرکت دانش بنیان دارند مورد تاکید است و باید ظرفیت ها را به روز کنیم و  شورای آموزش و پرورش نیز  باید به سمت کسب و کارهای جدید حرکت کند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: امروزه در تمام دنیا بالاترین سرمایه نیروی انسانی است و باید دید در بعد منابع انسانی چه کارهایی انجام داده ایم و در حوزه بهره وری، بهینه سازی و ظرفیت سازی از قوانین مختلف  چه اقداماتی انجام شده است.

مجاوری با تاکید بر اینکه ما خیرین فکری داریم، ابراز داشت: از ظرفیت توسعه فکری اولیا باید استفاده شود و این در حالی است که انجمن اولیای ما فرمالیته شده است.

مجاوری بر شفاف سازی بودجه ای تاکید کرد و بیان داشت: باید اطلاعات این حوزه شفاف سازی شود تا جذب اعتبارات بودجه را بتوان افزایش داد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: در حوزه واگذاری ها و برون سپاری فعالیت ها  ۷۰ عنوان کاری از ادارات احصا شده است که با گرفتن مصوبه به شرکت تعاونی هایی که وابسته به فرهنگیان است داده خواهد شد و ادارات باید سبک شوند.

مجاوری با تاکید بر توسعه زیرساخت ها و مناسب سازی گفت: تا زمانی که مدارس ما در خانه ها و کپرها و ساختمان های ۳۰ ساله اداره شود، نباید انتظاری بیش از این داشته باشیم.

کد خبر 4204821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha