پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ دی ۱۳۹۶، ۱۶:۲۹

معاون تربیت و آموزش ناجا:

سالانه ۴۰۰۰سرباز وظیفه در مرکز آموزش امام سجاد(ع) خدمت می کنند

سالانه ۴۰۰۰سرباز وظیفه در مرکز آموزش امام سجاد(ع) خدمت می کنند

ارومیه- معاون تربیت و آموزش نیروی انتظامی گفت: با تغییر مدیریت مرکز آموزش عمومی امام سجاد(ع) سالانه چهار سرباز وظیفه در این مرز خدمت خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار امیر حسین یاوری ظهر شنبه در آیین افتتاح چند طرح عمرانی در ارومیه اظهارداشت: مدیریت مرکز آموزش عمومی امام سجاد (ع) زیر نظر فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی بود که از این به بعد توسط فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی اداره می شود.

وی با بیان اینکه با انتقال مدیریت آن به فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی، قرار است سالانه چهار هزار سرباز وظیفه در آن خدمت کنند عنوان کرد: نیروی انتظامی کشور تا کنون برای آموزش افسری، درجه داری و سربازی ۱۶ مرکز آموزشی راه اندازی کرده است.

سردار یاوری با بیان اینکه آموزشهای نیروی انتظامی کشور از سالهای آتی بر اساس مقطع تحصیلی انجام می شود عنوان کرد: در این راستا مرکز آموزشی اراک به مرکز رشد تغییر نام یافته و در این مرکز رشد نیروهای دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکتر به صورت مطالعات و پژوهش فعالیت و خدمت خواهند کرد.

معاون تربیت و آموزش نیروی انتظامی تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال را یکی از دلایل تبدیل مرکز آموزشی اراک به مرکز رشد دانست و گفت: فعالیت این مرکز به صورت لابراتور خواهد بود و نیروهای دارای مدرک کارشناسی ارشد و دکترا اقدام به پیاده سازی ابداعات و اختراعات خود خواهند کرد.

در ادامه با حضور سردار یاوری طرح های عمرانی انتظامی آذربایجان غربی شامل سایت سه قبضه ای شبیه ساز آرپی جی ۷ ، گاز رسانی و طرح گرمایش از دیوار آسایشگاه سربازان با اعتباری افزون بر ۴ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

وی در آیین بهره برداری از طرح گرمایش از دیوار آسایشگاه سربازان نیز با بیان اینکه این طرح به صورت پایلوت در آذربایجان غربی به بهره برداری رسید گفت: در صورت رضایت در سایر آسایشگاه های کشور نیز ایجاد می شود.

مهندس پور علی رئیس اداره مهندسی و توسعه فضاهای آموزشی ناجا نیز در این افتتاح گفت: طرح گرمایش از دیوار آسایشگاه سربازان برای نخستین بار در کشور با موفقیت اجرایی شده و قرار است در ۱۵ مرکز دیگر آموزشی نیروی انتظامی اجرا شود.

سالن شبیه سازی به صورت لیرز با هدف ارتقای مهارت آموزی و صرفه جویی در هزینه با کلت بادی و کلاشینکف به بهره برداری رسید.

کد خبر 4205044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha