پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۵۶

با عنوان «ای سنایی»؛

چهاردهمین نشست درسگفتارهایی درباره سنایی برگزار می شود

چهاردهمین نشست درسگفتارهایی درباره سنایی برگزار می شود

چهاردهمین نشست درسگفتارهایی درباره سنایی با عنوان «ای سنایی» روز چهارشنبه ۴ بهمن در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، چهاردهمین نشست درسگفتارهایی درباره سنایی با عنوان «ای سنایی» روز چهارشنبه ۴ بهمن در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار می شود.

در شعر کهن فارسی گفت‌وگوی شاعر با خودش، نمونه‌های بسیاری ندارد، ولی این‌گونه خطاب‌ها در دیوان حکیم سنایی‌غزنوی بسامد بالایی دارد. بیش از ۳۰ مورد از قصیده‌ها، غزل‌ها و قطعه‌های او با «ای سنایی» آغاز می‌شود.

این اشعار که از نکته‌های معرفتی، انتقادی و ... سرشار است، در عین حال که به گونه‌ای نقد حال شاعر به شمار می‌رود، قابلیت تعمیم به دیگران، چه در زمان او و چه پس از او نیز دارد و جایگاه ویژه‌ای در شناخت بهتر ما از حکیم غزنه را فراهم می‌کند.

چهاردهمین نشست از مجموعه درس‌گفتارهایی درباره‌ سنایی با عنوان «ای سنایی»، با سخنرانی محمدسرور مولایی همراه خواهد بود.

این برنامه در روز چهارشنبه ۴ بهمن از ساعت ۱۶:۳۰ در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار می‌شود.

کد خبر 4206551

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha