پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۳۰

فرماندار زنجان:

ایجاد کسب‌ و کار در فضای مجازی نیاز به زیر ساخت دارد

 ایجاد کسب‌ و کار در فضای مجازی نیاز به زیر ساخت دارد

زنجان- فرماندار زنجان گفت: ایجاد کسب‌ و کار در فضای مجازی در بخش‌های مختلف و کشاورزی و آموزشی نیاز به زیرساخت دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا عسگری ظهر سه شنبه در جلسه  ستاد اقتصاد مقاومتی در استانداری زنجان،  با اشاره به ایجاد فضای کسب‌وکار در فضای مجازی، افزود: ایجاد فضای کسب‌وکار در فضای مجازی در بخش‌های مختلف و کشاورزی و آموزشی نیاز به زیرساخت دارد. 

وی اظهار کرد: توجه به فضای کسب‌وکار در فضای مجازی باعث اشتغال شده و توسعه اقتصادی را به دنبال دارد. 

فرماندار زنجان بابیان اینکه در روستاهای استان زنجان حتی تلفن همراه با اختلال مواجه است، ابراز کرد: روستاهای شهرستان زنجان به لحاظ برخورداری از اینترنت زیرساخت مناسبی ندارند.

عسگری با بیان اینکه شرکت مخابرات و فناوری  نسبت به به سرویس‌دهی روستاها به بخش خصوص برنامه‌ریزی و مدیریت لازم را داشته باشد، گفت: سرمایه‌گذار ملزم است که اینترنت و تلفن همراه در روستاها را پوشش بدهد که این مهم در روستاهای استان مغفول مانده است.

فرماندار زنجان با بیان اینکه متأسفانه در زمینه ایجاد فضای کسب‌وکار در حوزه آی تی مورد غفلت واقع‌شده است، افزود: در کشورهای مختلف از این حوزه برای توسعه اشتغال استفاده می‌کنند و باید در استان هم از این بخش برای توسعه اشتغال و اقتصاد به خوبی استفاده شود.

کد خبر 4207392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha