پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ بهمن ۱۳۹۶، ۲۲:۴۰

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس:

اجرای طرح آبرسانی به تفرش رونق اشتغال و گردشگری را به دنبال دارد

اجرای طرح آبرسانی به تفرش رونق اشتغال و گردشگری را به دنبال دارد

تفرش- نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس گفت: اجرای طرح آبرسانی از چشمه هفتیان به تفرش و تامین آب این شهرستان، قطعا رونق اشتغال و گردشگری را در منطقه به دنبال خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسینی روز پنجشنبه در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی مشترک استان مرکزی و تفرش اظهار داشت: موضوع اشتغال از جمله دغدغه های امروز مردم کشور به شمار می رود و مشکلات اقتصادی که دولت با آن مواجه هست، فراهم کردن زمینه اشتغال را سخت تر کرده است.

وی افزود: انسجام بین مسئولین تفرش موجب دلگرمی مردم است و باتوجه به مشکلات اقتصادی که دولت با آن روبرو است تلاش داریم بتوانیم در حل مشکلات مردم قدم های موثر برداریم.

حسینی بیان داشت: برای اینکه بتوانیم  وظیفه خود را درست انجام دهیم و به ایجاد اشتغال به عنوان یکی از خواسته های بر حق مردم جامعه عمل بپوشانیم، باید زیر ساخت ها فراهم شود.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس تصریح کرد: یکی از مواردی که مدنظر است و در سفر اخیر وزیر نیرو به استان مطرح شد؛ موضوع کمبود آب و منابع آبی است. امیدواریم طرح آبرسانی از محل چشمه هفتیان به شهرستان تفرش با سرعت بیشتر ادامه پیدا کند و در سال آینده، به رغم قول های مکرر داده شده این  بار آرزوی دیرینه مردم این منطقه برآورده شود.

حسینی خاطرنشان کرد: جذب سرمایه گذاری در تفرش مستلزم این آبرسانی است و از طرفی مردم و ساکنان منطقه هم به دلیل وجود کم آبی به دنبال مهاجرت هستند لذا آبرسانی از محل چشمه هفتیان می تواند در این منطقه تحول ایجاد کند.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس در بخش دیگر سخنان خود موضوع راه های اصلی تفرش را عنوان کرد و گفت: در نظر گرفته شده که شهر تفرش قطب گرشگری شود، در این رابطه ارتقای وضعیت راه های شهرستان ضروری است، چراکه اگر به صورت فعلی و حادثه خیز باشد مردم برای دیدن طبیعت و ابنیه تاریخی و نقاط توریستی تفرش رغبت نشان نخواهند داد.

وی اضافه کرد: برای ترمیم جاده موضوع مناقصه گذاشته شده گویا به علت همین شرایط اوراق خزانه و اوراق مشارکت کسی شرکت نکرده ولازم است این موضوع در استان مدیریت شود تا پیمانکاران باشرایط بهتر وارد میدان  شوند واز طرفی وعده های دولت در زمان تعیین شده محقق شود. امیدواریم که در تجدید مناقصه به سرعت انجام خواهد شد با همکاری سازمان مدیریت وبودجه استان پیمانکاران خوب استان بیایند شرکت کنند وما شاهد شروع عملیات راه سازی در سطح شهرستان تفرش باشیم.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس تصریح کرد: یکی از دغدغه های مردم براین است که ما در این جلسات بنشینیم ، تصمیم بگیریم ولی اجرا نشود که در نهایت موجب بی اعتمادی مردم نسبت به نظام می شود که در شرایط حساس کشور این بی اعتمادی مردم نسبت به نطام موجب نگرانی است. بنابراین لازم است آنچه مصوب واعلام می گردد به جد اجرایی شدن آن هم پیگیری شود تا مردم نسبت به خدمتگزاران خود اعتواد بیشتر پیدا کنند.

کد خبر 4210150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha