پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۳۲

داستان «جاسوس» پائولو کوئلیو به ایران رسید

داستان «جاسوس» پائولو کوئلیو به ایران رسید

کتاب داستانی «جاسوس» نوشته «پائولو کوئلیو» از سوی انتشارات مجید راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، داستان این کتاب از زبان «ماتا هاری»، زنی که به اتهام جاسوسی علیه فرانسه در برابر جوخه اعدام ایستاد و بیش از یک قرن از مرگ سوال برانگیز او می‌گذرد، روایت می‌شود.

در بخشی از پشت جلد کتاب می‌خوانیم:

«در زمان کودکی، پدر و مادرم مجبورم کردند تا پیانو یاد بگیرم؛ کاری که از آن متنفر بودم. زمانی که از خانواده جدا شدم؛ همه آنچه را که آموخته بودم، فراموش کردم به‌جز یکی: اگر سازت کوک نباشد، نواختن اکثر ملودی‌های زیبای جهان به آهنگی گوش‌خراش تبدیل می‌شوند.

زمانی که در وین بودم و خدمت نظام‌وظیفه را انجام می‌دادم، طی دو روز مرخصی که برای استراحت و تجدید قوا داشتم، پوستر دختری را دیدم بدون این‌که خودش را از نزدیک دیده باشم، فوراً چیزی را در وجودم احساس کردم که هیچ مردی نباید آن را تجربه کند، عشق در نگاه اول».

کتاب «جاسوس» با ترجمه بهناز سلطانیه در ۱۶۸ صفحه، ۵۰۰ نسخه و به قیمت ۱۵ هزار تومان راهی بازار نشر شده است.

کد خبر 4211508

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha