پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۵:۱۳

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی خبر داد:

۲هزار و ۵۰۰برنامه به‌مناسبت دهه فجر در استان اجرا می‌شود

۲هزار و ۵۰۰برنامه به‌مناسبت دهه فجر در استان اجرا می‌شود

تبریز – رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی از برگزاری ۲هزار و ۵۰۰ عنوان برنامه به‌مناسبت دهه فجر در استان آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسین تقی‌زاده صبح امروز در همایش تجدید بیعت با ولایت که در سالن همایش‌های مصلی اعظم امام خمینی (ره) تبریز برگزار شد، اظهار کرد: دهه فجر امسال به لحاط اینکه با ایام فاطمیه مصادف شده است، حال و هوای متفاوتی دارد.

وی ادامه داد: امسال همچنین به استقبال چهلمین سالگشت انقلاب اسلامی ایران می‌رویم که این موضوع نیز از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار است.

وی دهه فجر را فرصتی برای بازخوانی دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران دانست و تاکید کرد: واقعا که انقلاب ما بی‌نام امام خمینی (ره) در هیچ‌جای جهان شناخته‌شده نیست و به همین خاطر در این ایام باید سعی کنیم بیش‌تر به شناخت ابعاد شخصیتی معمار کبیر انقلاب بپردازیم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی همچنین بر ضرورت تبیین و تشریح نقش کلیدی رهبر معظم انقلاب در دوران پس از رحلت امام خمینی (ره) در دهه فجر تاکید کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه آمار و گزارش‌هایی از برنامه‌های دهه فجر امسال در استان پرداخت و اعلام کرد: زدیک به ۳ماه است که ستادهای دهه فجر در قالب ۲۴ کمیته در ۲۲ شهرستان استان تشکیل شده‌اند.

وی عنوان کرد: در کل استان بیش از ۲هزار و ۵۰۰برنامه تدارک دیده شده است که اجرای برخی از آن‌ها از ۵ بهمن‌ماه نیز آغاز گردیده است.

حجت‌الاسلام تقی‌زاده درباره قالب‌های برنامه‌های تدارک‌دیده شده نیز گفت: همایش‌ها، یادواره‌ها، مراسم‌های تجلیل، برگزاری نمایشگاه‌ها، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران و نزدیک به ۱۰۰۰افتتاح در سطح استان، از جمله برنامه‌های دهه فجر امسال است.

کد خبر 4216417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha