به گزارش خبرنگار مهر، شهردار تهران بعد از ظهر امروز در مسجد انصار الحجه (ع) واقع در خیابان خاوران تهران حضور یافت و رای خود را برای چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری ، سومین دوره شورای اسلامی شهر و میاندوره ای مجلس شورای اسلامی به صندوق های شماره های 2311 و 1891 انداخت .
دکتر قالیباف پس از انداختن رای خود در صندوق آرا ، در جمع خبرنگاران ، حضور مردم در انتخابات را بسیار خوب ارزیابی کرد و اظهار داشت : این درست نیست که انتخابات شورای شهر را با انتخابات مجلس و ریاست جمهوری مقایسه کنیم و در این مقایسه استقبال مردم را در انتخابات شورای های شهر و روستا کم بدانیم .
قالیباف تصریح کرد : حضور مردم در انتخابات شورای اسلامی شهر تهران در حقیقت مشارکت آن ها در اداره شهر برای رفع معضلات و مشکلات کنونی است .
شهردار تهران افزود : برای سامان دادن وضعیت شهر نیازمند افراد متدین و کارآمد در شورای شهر هستیم زیرا آن ها سیاست گذاران و تصمیم گیران اصلی برای مردم هستند و اداره شهر در همه ابعاد به نحوه عملکرد آنان بستگی دارد .
وی با تاکید بر آنکه اعضای شورای شهر می توانند با عملکرد و تصمیمات درست باعث ایجاد تحولات جدی در وضعیت شهر شوند گفت : اگر شورای شهر ضعیف عمل کند نمی توان توقع داشت که معضلات و مشکلات از سر راه برداشته شود و شاهد تحولات اساسی باشیم .
قالیباف همچنین تصریح کرد : شهر تهران بیش از هر چیز نیاز به مسئولانی دارد که روحیه تحول و اجماع داشته باشند .
وی در پایان گفت : بدلیل آنکه از صبح در طرح جهادی 137 در منطقه 15 حضور داشتم به ناچار در این ساعت برای شرکت در انتخابات به پای صندوق رای آمدم .
نظر شما