پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۳۸

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان:

کلنگ ساماندهی و کنترل سیلاب مسیل های سد بردول به زمین زده شد

کلنگ ساماندهی و کنترل سیلاب مسیل های سد بردول به زمین زده شد

پارسیان - مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان گفت: همزمان با دهه فجر کلنگ ساماندهی و کنترل سیلاب مسیل های سد بردول به زمین زده شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از شرکت آب منطقه ای هرمزگان، هوشنگ ملایی عنوان کرد: همزمان با چهلمین سال طلوع فجر پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران کلنگ ساماندهی و کنترل سیلاب مسیل های پارسیان در محدوده پایاب سد بردول باحضور فرماندار پارسیان، امام جمعه اهل سنت شهر، معاونت طرح وتوسعه شرکت آب منطقه ای، شهردار و شورای اسلامی شهر و باحضور مردم و مسئولان و کارشناسان به زمین زده شد.

ملایی گفت: مایه خرسندی ماست که امروزه توانسته ایم با تعامل خوب و سازنده به یکی از دغدغه های همیشگی و دیرینه ی مردم این شهرستان خاتمه بدهیم تا پس از آن کشاورزان و شهروندان در آسایش و امنیت به زندگی وخودفعالیت ادامه دهند ، مسلما این امر جز در سایه خدمت و تعامل و همراهی همه دستگاه ها نبوده، همچنان که امروزه شاهد توسعه ی و پیشرفت و بالندگی روز افزون هرمزگان هستیم.

وی افزود: به شکرانه اللهی و توفیقات او و همکاری همه جانبه فرماندار و ستاد حوادث غیر مترقبه ی استانداری و وزارت نیرو و دیگر متولیان امر درآینده نه چندان دور شاهد خاتمه دادن یکی از دغدغه های اساسی مردم عزیز پارسیان خواهیم بود.

وی حجم کار و عملیات تقریبی را بیش از ١١میلیارد تومان پیش بینی کردند.

و در پایان مراسم فرماندار پارسیان محمد رادمهر در آیین کلنگ زنی از پیگیری های همه متولیان و کسانی که همکاری و همدلی نموده اند که این طرح عظیم فاز کار عملی و محقق شود تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 4221917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha