پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۴:۰۲

استاندار لرستان:

اخذاعتبارات ملی ملاک ارزیابی مدیران/در حوزه انتقال آب ظلم شده است

اخذاعتبارات ملی ملاک ارزیابی مدیران/در حوزه انتقال آب ظلم شده است

الیگودرز- استاندار لرستان تاکید کرد: اخذ اعتبارات ملی ملاک ارزیابی عملکرد مدیران لرستانی خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی ظهر چهارشنبه در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های دهه فجر الیگودرز گفت: وحدت و هم‌افزایی خیلی خوبی بر الیگودرز حاکم است و تاکنون وضعیت قابل قبولی را ازنظر هماهنگی‌های مدیریتی در این شهرستان داشته‌ایم.

انقلاب اسلامی ایران در دل افراد است

وی بابیان اینکه امروز در تقویم ایام‌الله دهه فجر تحت عنوان روز انقلاب اسلامی و امنیت پایدار نام نهاده شده است، تصریح کرد: این روزها مزین است به نام امام و روزهای پیروزی انقلاب اسلامی، انقلابی که دغدغه هزاران ساله مردم ایران در آن تحقق یافت.

استاندار لرستان با تأکید بر اینکه اقتدار ملی یک بحث خیلی مهم است، یکی از اهداف انقلاب اسلامی کسب اقتدار ملی بود، افزود: یک کلمه قدرت داریم یک کلمه اقتدار، قدرت مبتنی بر زور و دارایی‌ها و انباشت‌های مادی است، قدرت از مراجع رسمی شکل می‌گیرد و در اختیار دست‌ها است و تا زمانی که دست‌ها قوی هستند و قدرت کنترل دارند تبعیت شکل می‌گیرد.

خادمی با اشاره به اینکه اقتدار حاکمیت بر قلب‌ها است، ایران به دنبال اقتدار ملی است، گفت: انقلاب اسلامی ایران در دل افراد است؛ اقتدار که شکل گرفت مشروعیت با خود می‌آورد، مشروعیت مهم‌ترین چیزی است که یک نظام می‌تواند داشته باشد.

اقتدار ملی یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است

وی بابیان اینکه اقتدار ملی یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است، انقلاب برد دل‌ها حاکم است نه بر دست‌ها و بدن‌ها، این قدرت در بطن جامعه است، تصریح کرد: ایران اسلامی آمادگی دفاعی را به‌طور خودکفا ایجاد کرده و امروز اعلام می‌کند آماده‌ام در مقابل هر تهاجم بیرونی از ملتم دفاع کنم، این قدرت دفاعی باهمتی که در مجموعه جوانان، ارتش و سپاه و بسیجیان مملکت شکل گرفت و با تزریق اعتمادی تحت عنوان «ما می‌توانیم» در جامعه شکل گرفت.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه امنیت یک کلمه و مفهوم وسیع است، امنیت به معنای عدم تهدید معرفی می‌شود، اما مفهوم وسیع آن فراتر از این است، ادامه داد: امنیت را فراتر از مفهوم فیزیکی می‌دانیم، امنیت به مفهوم عام شامل امنیت اقتصادی، اجتماعی و نظامی می‌شود.
خادمی بابیان اینکه در بخشی از این امنیت یعنی در بخش اقتصادی دچار مشکل هستیم، تصریح کرد: اگر فقر داریم یعنی امنیت اقتصادی هنوز برقرار نیست، ما بخش عمده‌ای از وابستگی‌ها را کاهش داده‌ایم اما هنوز کسری و کمبود اقتصادی داریم.

اخذ اعتبارات ملی ملاک ارزیابی مدیران

وی با تأکید بر اینکه امروز در الیگودرز ۱۸۰ پروژه بااعتبار بیش از ۱۰۰ میلیارد افتتاح شد، افزود: هنوز با آنچه نیاز مردم است فاصله زیادی داریم، الیگودرز در برخی شاخص‌ها ممکن است نسبت به میانگین استان وضعیت بهتری نداشته باشد، باید پیگیری کنیم.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه در سطح ملی باید سهممان را از اعتبارات بگیریم، یکی از معیارهای ارزیابی مدیران هم این است که چقدر اعتبارات متفرقه و شناور کسب کرده‌اند، ادامه داد: ۸۰ درصد اعتبارات عمرانی متمرکز است، باید بتوانیم سهم خود را از این اعتبارات بگیریم.

خادمی بابیان اینکه در حوزه مدیریت آب واقعاً مشکل‌داریم، تصریح کرد: نباید آب شرب را محدودیت جدی ایجاد کنیم، حتی اگر انتقال بین استانی انجام شود قابل‌قبول است.

وی با تأکید بر اینکه من خودم از معترضین انتقال آب به‌ویژه در زاگرس هستم و معتقدم در این حوزه ظلم شده است، افزود: با انتقال آب شرب مخالف نیستیم، بالاخره یک‌گوشه از کشور نیاز به آب خوردن دارد و نیاز است به کمک آن‌ها برویم.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه با انتقال آب کشاورزی و موردنیاز بخش کشاورزی یک استان به استان دیگر مخالفیم، ادامه داد: باید کار فرهنگی کنیم و موارد و مسائل موجود در بخش انتقال آب شرب را حل کنیم.

کد خبر 4222180

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha