به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الدستور، شیخ محمد حسین مفتی قدس و سرزمین فلسطین و خطیب مسجدالاقصی دیروز شنبه طی یک نشست خبری تلاشهای خصمانه و مداخله گرانه اسرائیل را در امور مسجدالاقصی و فلسطین به شدت محکوم کرد.
مفتی قدس در این نشست گفت: اسرائیل سعی در تعبیه پلی دائمی در سمت غربی مسجدالاقصی دارد و آنها این فعالیتها را با اهداف اشغالگرانه انجام می دهند از این رو این فعالیتها به شدت محکوم است، چرا که هدف این اشغالگران یهودی سازی فلسطین است و آنها با هدف واقعی مرمت مسجدالاقصی فعالیت نمی کنند.
وی افزود: مداخله اسرائیل در امور آبادسازی مسجدالاقصی، ترمیم و بازسازی آن در هر جای این مسجد چون درها و رواقهای آن مربوط به اداره اوقاف اسلامی است و مرمت مسجدالاقصی از سوی اسرائیل مداخله در امور فلسطین محسوب می شود.
حکومت اسرائیل هر گونه ترمیم و بازسازی از سوی اداره اوقاف اسلامی را مانع شده است .
صهیونیستها از سال 1996 از درهای بزرگ طرف غربی مسجدالاقصی استفاده کرده و مجموعه اقداماتی را به نام حفاری انجام داده اند که اکنون منجر به ساخت مخفیانه یک کنیسه، موزه و مزار یهودیان شده است .
طی فیلمی که از این حفاریها به دست آمده ساخت اماکن مذکور در سمت غربی مسجد الاقصی نزدیک تأسیسات برقی انجام شده که از قبه مسجد الاقصی 96 متر فاصله دارد.
اسرائیلیها در پی اقدامات اخیر خود به تعبیه زیرگذری جدید در بخش زیرین مسجدالاقصی اقدام کرده اند که این زیرگذر ممکن است به انهدام پایه ها و دیوارهای مسجدالاقصی منجر و خطر فروریختن آن را افزایش دهد.
این در حالی است که اسرائیل به منظور جلوگیری از تخریب مسجدالاقصی و ترمیم پایه های این مسجد تدابیری در نظر گرفته و سعی در بازسازی و مرمت آن دارد.
نظر شما