پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

سخنگوی وزارت خارجه عراق مطرح کرد:

تمایل بغداد به نزدیک کردن کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و ایران

تمایل بغداد به نزدیک کردن کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و ایران

سخنگوی وزارت خارجه عراق تاکید کرد که اگر از بغداد خواسته شود نقش خود را در خصوص نزدیک کردن دیدگاه های میان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و ایران ایفا می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، «احمد المحجوب» سخنگوی وزارت خارجه عراق در گفتگو با الجریده عنوان داشت: در خصوص اینکه عراق نقشی را در زمینه نزدیک کردن دیدگاه های کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و ایران ایفا کند باید بگویم که عراق هرگز در ایفای این نقش تردید نخواهد کرد البته اگر از بغداد خواسته شود و این اقدام در سایه روابط خوب عراق با کشورهای منطقه صورت می گیرد.

وی هم چنین در خصوص مداخلات ترکیه در عراق و سوریه عنوان داشت: عراق مخالف هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی کشورها است و ما به قوانین بین المللی و تعهدات دو جانبه میان کشورها پایبند هستیم. عراق از همه طرفها می خواهد تا به حاکمیت دیگر کشورها احترام بگذارند.

المحجوب تاکید کرد: روند مبارزه با تروریسم باید با هماهنگی ائتلاف بین المللی صورت پذیرد و این مساله نباید تبدیل به دلیلی برای تجاوز به مرزهای هیچ کشوری شود.

کد خبر 4227385

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha