پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۴۹

مدیرعامل سازمان سیما و فضای سبز شهری زنجان:

استفاده از آب خام برای آبیاری فضای سبز در زنجان ضروری است

 استفاده از آب خام برای آبیاری فضای سبز در زنجان ضروری است

زنجان-مدیرعامل سازمان سیما و فضای سبز شهری زنجان به استفاده از آب خام برای آبیاری فضای سبز اشاره کرد و گفت: آبیاری فضای سبز ۹۰ درصد با آب خام است و کمتر از ۱۰ درصد آب شرب است.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد رفیعی ظهر چهارشنبه در جلسه هماهنگی برنامه‌های گرامیداشت هفته منابع طبیعی در محل سالن اداره کل جهاد کشاورزی استان زنجان، با بیان اینکه توسعه فضای سبز شهر زنجان مطابق با طرح تفصیلی شهر زنجان انجام می‌شود، افزود: توسعه فضای سبز مطابق با طرح تفصیلی صورت می‌گیرد. 

وی اظهار کرد: باید توسعه فضای سبز شهری در همه نقاط شهر به‌صورت مناسب  انجام شود و در این میان توسعه فضای سبز با الزامات موجود در خصوص وضعیت آب صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان سیما و فضای سبز شهری زنجان بر استفاده از آب خام برای آبیاری فضای سبز اشاره کرد و افزود: آبیاری فضای سبز ۹۰ درصد با آب خام است و کمتر از ۱۰ درصد آب شرب است که درصدد این هستیم که این میزان را کاهش بدهیم و استفاده از آب خام برای آبیاری فضای سبز در زنجان ضروری است.

رفیعی ابراز کرد: انواع درختان و گونه‌های گیاهی متناسب با اقلیم در شهر زنجان استفاده می‌شود و دستگاه‌های اجرایی برای هرس درختان داخل سازمان خود با شهرداری مکاتبه لازم را داشته باشند.

وی بر توسعه فضای سبز در شهر زنجان تأکید کرد و افزود: شهرداری بر توسعه عادلانه فضای سبز در مناطق مختلف شهر زنجان تأکید دارد.

مدیرعامل سازمان سیما و فضای سبز شهری زنجان تصریح کرد: توجه به توسعه فضای سبز باعث ارتقای سلامتی مردم و محیط‌زیست می‌شود و در سال‌های آینده میزان فضای سبز شهری زنجان افزایش می‌یابد.

کد خبر 4227853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha