پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۰۱

لایق به مهر گفت:

مذاکرات جدید خادم با اتحادیه جهانی کشتی/تعلیق همچنان پا برجاست

مذاکرات جدید خادم با اتحادیه جهانی کشتی/تعلیق همچنان پا برجاست

دبیر فدراسیون کشتی گفت: خادم دور سوم مذاکرات خود در زمینه پرونده علیرضا کریمی را با رئیس اتحادیه جهانی و سایر اعضای هیات رئیسه آغاز کرده است.

رضا لایق در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با توجه به پیگیری‌ها، رای صادره در خصوص پرونده تعلیق کشتی ایران بزودی از سوی اتحادیه اعلام می شود گفت: موضوع کریمی فراتر از بحث کمیته بین المللی المپیک است؛ اظهار نظراتی که در خارج از کشور توسط مقامات و مسئولان سیاسی مطرح شد بحث را بسیار جدی تر کرد.

وی تصریح کرد: خادم و  تیم دیپلماسی فدراسیون کشتی در دو مرحله مذاکره فشرده توانستند با استفاده از تعاملاتی که در این سالها با اتحادیه جهانی کشتی برقرار کرده بودیم، زمان بگیرند و پیگیری موضوع تعلیق را توسط IOC در اتحادیه به تعویق بیاندازند.

دبیر فدراسیون کشتی تاکید کرد: تلاش‌های خوبی صورت گرفته و تمام بلیت‌ها و اندوخته‌های ذخیره خود را در عرصه دیپلماسی کشتی در این سالها را هزینه کردیم تا کشتی دچار تعلیق نشود، اما متاسفانه موضوع تعلیق کشتی ایران همچنان جدی است.

لایق خاطر نشان کرد: خادم از چند روز گذشته که متوجه شد رای نهایی در حال صدور و ابلاغ به ماست، مذاکرات جدید و فشرده ای را با ننادلالوویچ رئیس اتحادیه جهانی و سایر اعضای هیات رییسه بالخصوص روسای کنفدراسیون قاره ها آغاز کرد. امیدوارم کشتی ایران در سومین دور مذاکرات جدی خود، بتواند با توجه به سرمایه های دیپلماتیک، حکم به مراتب سبک تری را از اتحادیه جهانی در این پرونده بگیرد.

وی در پایان گفت: به هر حال خطر تعلیق کشتی ایران، محرومیت مربی و کشتی‌گیر قابل پیش بینی است، اما امیدواریم در پایان دور سوم مذاکرات این پرونده، کشتی ایران کمترین هزینه ممکن را متحمل شود.

کد خبر 4228944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha