پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۰۴

نماینده مردم قم در مجلس:

کمیته امداد طرح مددکاری اسلامی را در کل کشور اجرا کند

کمیته امداد طرح مددکاری اسلامی را در کل کشور اجرا کند

قم - نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از اجرای طرح مددکاری اسلامی در قم، خواستار اجرای این طرح در کشور شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از کمیته امداد، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری در دیدار مدیرکل کمیته امداد استان قم با اشاره به اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، بیان کرد: کمیته امداد در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و جلوگیری از افزایش فقر در جامعه حرکت‌های مطلوبی انجام داده است.

وی با تأکید بر اینکه مددجویان کمیته امداد نباید تفاوتی میان خود و عموم مردم احساس کنند، گفت: اقدام کمیته امداد در بیمه سلامت مددجویان قابل‌تقدیر است.

نماینده مردم قم در خانه ملت، با قدردانی از اینکه برخی از طرح‌های کمیته امداد به‌عنوان نمونه از استان قم شروع‌ شده است، بیان کرد: توقع این است که به‌عنوان اولویت برخی از کارها در قم دنبال شود و خیر و برکات این شهر به دیگر شهرها نیز برسد همان‌طور که در انقلاب و بسیاری از مباحث دینی مردم قم برای مردم دیگر شهرها اسوه و الگو بوده‌اند.

وی افزود: طرح مددکاری اسلامی را در کل کشور خصوصاً استان‌های دارای حوزه علمیه اجرا کنید و در استان‌هایی هم که به تعداد نیاز روحانی ندارند می‌توان از نیروهای ارزشی و علاقه‌مند استفاده کرد.

حجت الاسلام ذوالنوری  با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان در ابعاد مختلف زندگی یک کار جدید است، تأکید کرد: این کار باید به‌صورت جدی در کشور دنبال شود.

وی نقش کمیته امداد را در جلوگیری از افزایش طلاق در خانواده‌های تحت حمایت بسیار مؤثر دانست و گفت: اکنون با استفاده از ظرفیت کمیته امداد از طلاق در خانواده‌ها جلوگیری می‌شود در حالی‌که درگذشته نهادهای حمایتی کمتر در این عرصه فعالیت داشتند.

رئیس فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه کمیته امداد راه رسیدن به اشتغال را به خانواده‌ها آموزش می‌دهد، بیان کرد: توانمندسازی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد بسیار مهم است چراکه سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی افزود: اکنون جامعه از نظر عاطفی آسیب‌دیده و با تهدیدهای مختلفی روبرو است و به هر میزانی که جلو می‌رویم با تخریب باورهای دینی، اعتقادی و فرهنگی، ملی و سنتی روبرو می‌شویم به همین علت رنگ احساس، عاطفه و مروت نیز کمتر و نیازهای عاطفی مردم به یکدیگر بیشتر می‌شود.

حجت الاسلام ذوالنوری با اشاره به اینکه اشتغال فرزندان سبب دوری آن‌ها از پدر و مادرهای سالمند می‌شود، گفت: طرح ازدواج سالمندان طرح بسیار خوبی است و اگر ارتباط میان سالمندان برقرار شود و این افراد به ازدواج مجدد برسند مشکلات و بیماری‌های ناشی از تنهایی و افسردگی رفع می‌شود.

۸۲۳ خانوار قمی در انتظار حمایت کمیته امداد

در ابتدای این دیدار مدیرکل کمیته امداد استان قم ضمن ارائه گزارشی از خدمات کمیته امداد با اشاره به اینکه در ۱۰ ماه نخست امسال نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان مشارکت مردمی داشته‌ایم، بیان کرد: با همین کمک‌های مردمی توانسته‌ایم کارهای قابل‌توجهی انجام دهیم که یکی از آن‌ها کمک به خانه‌دار شدن ۱۱۰ خانوار تحت حمایت است.

اکبر میرشکار با بیان اینکه اکنون ۸۲۳ خانوار قمی در انتظارند تا تحت حمایت کمیته امداد قرار بگیرند، گفت: برای این افراد عیدی هم در نظر گرفته‌شده است.

وی با اشاره به اینکه از ماه مبارک رمضان تا ماه جاری بسته‌های معیشتی را به‌صورت آبرومندانه میان خانواده‌ها توزیع کرده‌ایم، گفت: با کمک یکی از خیران، تولید و توزیع لباس موردنیاز مددجویان را دنبال و با این کار برای برخی از مددجویان اشتغال‌زایی کرده‌ایم.

مدیرکل کمیته امداد استان قم از تلاش کمیته امداد استان قم در چابک سازی این نهاد برای کاهش هزینه‌های جاری یادکرد و گفت: نخستین استانی هستیم که طرح مددکاری را برون‌سپاری کرده و سرانه پرونده مددکاران خود را به ۳۰ مورد رسانده‌ایم.

وی با اشاره به اجرای طرح مددکاری اسلامی برای بیش از ۶۰۰ خانوار بدون سرپرست یا سرپرست زندانی گفت: بیش از ۴۶۰ نفر از این افراد بانوان مطلقه هستند و سرپرست نزدیک به ۱۵۰ نفر آن‌ها نیز در زندان هستند.

وی بابیان اینکه در طرح مددکاری اسلامی از خانم‌های ارزشی و انقلابی برای توانمندسازی خانواده‌ها استفاده می‌کنیم، افزود: بازگشت خانواده‌های طلاق به سمت زندگی مجدد یکی دیگر اولویت‌های موردنظر طرح مددکاری اسلامی بوده که تاکنون در مورد ۲۱ خانواده به نتیجه موردنظر رسیده‌ایم.

میرشکار با تأکید بر اینکه کمیته امداد به‌صورت ویژه برای رفع آسیب‌های اجتماعی در حال تلاش است، بیان کرد: هزار و ۷۰ مددجو که در سال گذشته تسهیلات دریافت کرده‌اند، امسال به مرحله اشتغال رسیده‌اند و نیازی به امداد ندارند که ۱۷ اسفندماه مراسم ویژه‌ای برای این افراد برگزار می‌شود.

کد خبر 4230109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha