پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۸:۴۷

استاندار کرمانشاه در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌ها:

استان‌های زاگرس نشین دچار نخبه‎کشی هستند/مدیران باید پاسخگو باشند

استان‌های زاگرس نشین دچار نخبه‎کشی هستند/مدیران باید پاسخگو باشند

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه گفت: متاسفانه همه استان‌های زاگرس نشین دچار نخبه‌کشی هستند و این روندی را که در طول تاریخ ادامه داشته است، باید متوقف کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند امروز شنبه در نشست هم اندیشی با مدیران رسانه‌های استان کرمانشاه اظهار داشت: از اینکه دوستان قلم به دست نزدیک به من فکر می‌کنند بسیار خرسندم و معتقدم کار، عنصر توسعه است و از فرصت سوزی رنج می‌برم و احساس می‌کنم که ما فرصت سوزی های زیادی در منطقه زاگرس نشین داشته‌ایم.

وی همه را برای کمک به پیشرفت استان کرمانشاه فراخواند و گفت: چالش‌های زیادی پیش روی ماست که باید با همگرایی آن را از بین ببریم. کرمانشاه استان ثروتمندی است و باید این سرمایه‌ها برجسته گردد و نشان داده شود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه گلایه کردن و سیاه نمایی مشکلی را در استان حل نمی‌کند، افزود: باید امید را به مردم تزریق کنیم و نگاه‌ها رو به جلو باشد و تلاش ما باید در جلب رضایتمندی مردم باشد.

بازوند در ادامه گفت: باید صندلی های که در اختیار ماست در جهت خدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم استفاده شود واگر غیر این باشد شک نکنید منِ مدیر، ایراد دارم. مدیران باید پاسخگو باشند و ایراداتشان را بپذیرد و شفاف سازی کنند.

استاندار کرمانشاه در ادامه تاکید کرد: یکی از شاخصه‌های مدیران من بعد از این باید پاسخگویی باشد و باید در مقابل افکار عممومی پاسخگو باشند.

بازوند همچنین به مشکلات زلزله زدگان استان اشاره کرد و افزود: استمهال بانکی در شهرستان‌های زلزله زده در حال انجام است و رایزنی ها همچنان ادامه دارد.

بازوند با بیان اینکه متاسفانه همه استان‌های زاگرس نشین دچار نخبه کشی هستند، گفت: این روندی را که در طول تاریخ ادامه داشته است باید متوقف کنیم.

وی با تاکید بر اینکه هیچ اغماض و کتمانی در اعلام آمار در بحث زلزله اخیر کرمانشاه وجود نداشت، افزود: آمارها را در زمان زلزله دقیق و بی کم و کاست اعلام کردیم.

کد خبر 4230263

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha